Novetat

...
MUSEU DE LLEIDA I XOCOLATA A AGRAMUNT

Dimecres, 20 de desembre 2023

De la mà dels AARB,  visita guiada al Museu de Lleida i visita al Museu del Torro i la xocolata de Torrons Vicens, a Agramunt.

...
MANRESA AL LICEU. CARMEN de Bizet.

Dissabte, 13 de gener 2024

Sortida al Gran Teatre del Liceu amb la col.laboració de les biblioteques de Manresa i Sant Vicenç.

...
LOS CHICOS DEL CORO

Diumenge, 11 de febrer 2024

Un professor de música a l'atur engega una coral per, a través de la música, treure el millor de cada noi. Enfront dels mètodes dictatorials del director del centre. Vine a disfrutar de l'exitós musical al Teatre Tívoli de Barcelona.

...
CHARLIE Y LA FABRICA DE CHOCOLATE, EL MUSICAL

Dissabte, 09 de març 2024

El famós Willy Wonka, ens obre les portes de la seva misteriosa fàbrica, però només uns quants seran els afortunats que hi entraran. T'animes?

...
ALEGRIA - CIRQUE DU SOLEIL

Diumenge, 21 d'abril 2024

La companyia de circ més gran del món ens visita! Descobriu l'espectacle clàssic, que es desenvolupa en un regne en decadència on la revolució se sent a l'aire. L'espectacle que et fa somiar, sorpreses visuals i números acrobàtics que treuen l'alè.

...
EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU - GRAN TEATRE DEL LICEU

Dissabte, 27 d'abril 2024

Aquest ballet, basat en l'obra de William Shakespeare, combina la gràcia de la dansa amb la narrativa d'aquesta comèdia màgica.

...
ADRIANA LECOUVREUR - GRAN TEATRE DEL LICEU

Dissabte, 22 de juny 2024

Ens transportem a l'època de la cort francesa per viure l'història d'amor entre Adriana, una actriu apassionada, i Maurizio, un noble. Plena d'emocions, a l'escenari ideal

...
EL LLAC DELS CIGNES - GRAN TEATRE DEL LICEU

Dissabte, 20 de juliol 2024

Un dels ballets clàssics de Txaikovski més estimats i reconeguts a nivell mundial. La història de l'amor entre el príncep Siegfried i Odette, la princesa cigne encantada, es narra amb gràcia i expressió a través de la dansa

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com