viatges en grup

LLACS DEL NORD D'ITÀLIA: COMO I MAGGIORE / FESTA MAJOR MANRESA

3 Dies / 2 Nits
Escapada al nord d'Itàlia per la Festa Major de Manresa. Circuit en grup i amb guia acompanyant de l'agència.

Sortida

Dissabte, 26 d'agost 2023

1050.00 €
Descripció de la sortida

LLACS DEL NORD D’ITÀLIA: COMO I MAGGIORE
DEL 26 AL 28 D’AGOST 2023
3 DIES / 2 NITS

FESTA MAJOR DE MANRESA 

DISSABTE 26 D’AGOST. MANRESA – BARCELONA – MILÀ
Sortida amb autocar des de Manresa destinació aeroport de BARCELONA. Tràmits d’embarcament i sortida en vol directe destinació MILÀ.
Arribada a la capital de la Llombardia i trobada amb la guia local i l’autocar.
Dedicarem el dia a conèixer la ciutat acompanyats d’un guia. Famosa en tot el món com la capital econòmica de la moda i del disseny, MILÀ és també art, història i cultura. El recorregut comença al Castell Sforzesco on veurem l’exterior i els jardins. Des d’aquí continuarem a peu cap el Duomo per admirar els elegants edificis que envolten la Via Dante i la Via del Mercanti, dos carrers històrics de Milà. La Piazza Duomo és el cor de la ciutat i el Duomo, la catedral, és un dels monuments més importants del gòtic on les influències alemanyes tenen un paper important combinades amb les arts dels mestres locals. Des de la Piazza Duomo a través de la Galleria Vittorio Emanuele s’arriba fins a la Piazza della Scala la qual està dominada per importants edificis com el teatre més famós del món, la Scala, edificat sobre el que fou una església.
Dinar en un restaurant i continuació de la visita. Allotjament a l’hotel i sopar.

DIUMENGE 27 D’AGOST. LLAC COMO
Desdejuni a l’hotel. Sortirem amb autocar destinació el LLAC DE COMO, ubicat a la regió de Llombardia. Llac tranquil i agradable rodejat de preciosos poblets, amb una àrea de 146 quilòmetres quadrats, és un dels més profunds d’Europa. Durant la visita descobrirem COMO, fundada pels romans l’any 196 a.C. i la qual dono nom al llac, destí turístic molt famós amb increïbles paisatges. Dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, CADENABBIA, poble tranquil, el qual va començar a guanyar popularitat durant el segle XIX ja que era un dels destins de vacances preferits per escriptors, nobles i membres de la reialesa europea. I TREMEZZO, important centre turístic gràcies a Villa Carlotta, un imponent residència neoclàssica construïda l’any 1843 com a regal de noces per Carlota de Prússia. Visitarem aquesta impressionant construcció. A mitja tarda, retorn a Milà. Sopar i allotjament a l’hotel.

DILLUNS 28 D’AGOST. MILÀ – LLAC MAGGIORE – BARCELONA – MANRESA.
Desdejuni a l’hotel. Amb autocar anirem cap al LLAC MAGGIORE, un dels més grans d’Itàlia, amb una superfície de 212 quilòmetres quadrats, situat a 194 metres d’alçada sobre el nivell del mar. Farem una visita guiada amb vaixell a les Illes Borromees: Isola Bella, Isola Madre i Isola Pescatori. A ISOLA BELLA visitarem el Palazzo Borromeo, tresor de l’art barroc construït sobre l’aigua. I els jardins, paradís on les estàtues i decoracions arquitectòniques es combinen amb geometries botàniques.

A ISOLA MADRE també visitarem el Palazzo Borromeo, porcellanes, quadres familiars, tapissos, mobles de les diferents residències de la família Borromeo. I el jardí botànic, únic per les rares i originals essències de plantes de cada part del món preservades en aquest espai. Dinar en un restaurant de la zona. A ISOLA PESCATORI, la més pintoresca de les illes, així com l’única habitada permanentment. Veurem el campanar punxegut de l’església de San Vittore que s’alça sobre les teulades vermelles de les cases, els carrerons estrets, els balcons llargs que s’utilitzen per assecar peix. Acabada l’excursió, trasllat a l’aeroport de Milà per agafar el vol que ens portarà fins a Barcelona. Continuació del viatge amb autocar fins a Manresa.

FI DEL VIATGE.

  • PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE 1.050 €
  • SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL 135 €
  • ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL) 26 €

EL PREU INCLOU:
  • Sortida des de Manresa amb acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
  • Bitllet d’avió Barcelona – Milà – Barcelona.
  • Taxes aeroport. - 1 maleta facturada de fins a màxim 25 kg.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  • 2 nits en habitació doble.
  • Allotjament en hotel categoria 4* a Milà.
  • 2 esmorzars, 3 dinars i 2 sopars. - Àpats: ¼ de vi + ½ aigua mineral
  • Assegurança bàsica de viatge.
  • Taxes locals.
  • Guia local de parla hispana i autocar durant tot el circuit.
  • Visites: Milà. Llac Como: Como, Tremezzo amb entrada a Villa Carlotta i Cadenabbia. Llac Maggiore: Visita guiada a les Illes Borromees amb vaixell: Isola Bella amb entrada al Palazzo Borromeo i als jardins / Isola Madre amb entrada al Palazzo Borromeo i als jardins / Isola Pescatori.

EL PREU NO INCLOU:
  • Propines i despeses personals.

Consulti'ns més detalls.
 




Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com