Oferta destacada

ALSÀCIA, SELVA NEGRA I CATARATES DEL RHIN

8 Dies / 7 Nits
Circuit amb guia acompanyant. Sortida des de Manresa.

Sortida

Dimarts, 01 d'agost 2023

1750.00 €
Descripció de la sortida

ALSÀCIA, SELVA NEGRA I CATARATES DEL RHIN
DE L’1 AL 8 D’AGOST 2023
8 DIES / 7 NITS

MULHOUSE – RIQUEWIHR – CASTELL KOENIGBOURG – STRASBOURG – COLMAR – EGUISHEIM – FREIBURG – TITISEE – CATARATES DEL RHIN – SCHAFFAUSEN
 
Encaixonada entre la serralada dels Vosges i el Rhin, terra de pas i simbiosi entre la cultura germànica i francesa, l'atractiu d'Alsàcia és massa irresistible per negar-se a somiar amb anar-hi, almenys, una vegada a la vida i recórrer algun de els seus pobles sortits d'un conte de fades.


DIMARTS 1 AGOST
MANRESA – NIMES – MULHOUSE

Sortida amb autocar des de Manresa direcció Girona i Figueres fins a la frontera amb França. Arribada a NIMES i dinar en un restaurant. Continuació cap a Valence i arribada a MULHOUSE amb la seva encantadora plaça de la reunió i el seu ajuntament del segle XVI, ha esdevingut el principal centre econòmic de la regió alsaciana.
Arribada a l'hotel, sopar i allotjament.


DIMECRES 2 AGOST
MULHOUSE – RIQUEWIHR - RIBEAUVILLÉ – CASTELL HAUT KOENIGBOURG – MULHOUSE

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a RIQUEWIHR, on farem un recorregut peatonal per un dels pobles amb més encant d'Alsàcia, tot veient fonts, torres i una de les portes de l'antiga muralla. Continuació cap a RIBEAUVILLÉ. Realitzarem un recorregut peatonal per aquesta localitat envoltada en part per muralles. Caminar pels seus carrers és un delit per als sentits, ja que les cases de colors decorades amb precioses flors inunden tots els racons del poble.
Dinar en un restaurant.
A la tarda, sortida cap al CASTELL DE HAUTKOENIGSBOURG, un dels castells més bonics de França i veritable talaia que dominava les rutes del vi i del blat al nord, i la de la sal i la plata d'est a oest. En ruïnes després de la Guerra dels Trenta Anys, el 1899 l'emperador Guillem II emprèn la tasca de la seva restauració. Resulta impressionant el refinament de les sales interiors i les enormes estufes de ferro i ceràmica. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

 

DIJOUS 3 AGOST
MULHOUSE – STRASBOURG – MULHOUSE

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a STRASBOURG, important centre de comunicacions, especialment fluvial, i actual capital Europea. Visita guiada pel barri internacional passant pel Parlament Europeu, la Cort Europea dels Drets Humans o el Consell d'Europa. Arribarem a la Gran Île, el centre històric, una illa al riu Ill declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco des del 1988. Aquí es troba la seva catedral, una visió d'impressionant bellesa en vertical cap al cel amb el seu famós rellotge astronòmic. La seva estilitzada agulla amb els seus 142 metres va ser considerada la més alta del món durant segles. També el barri anomenat “La petit France”, al llarg del riu Ill, amb el seu traçat de petits carrerons empedrats que circulen entre les moltes corbes del riu i precioses cases típicament alsacianes…un lloc per perdre's passejant o fent un passeig amb barca a al llarg dels seus canals com farem nosaltres.
Dinar gastronòmic en restaurant típic de la ciutat. A l’hora indicada, tornada a l'hotel, sopar i allotjament.
 

DIVENDRES 4 AGOST
MULHOUSE – COLMAR – EGUISHEIM – SERRALADA DELS VOSGOS – GRAND BALLON - MULHOUSE

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l'encantadora població de COLMAR, coneguda com la “Petita Venècia” per un dels seus barris més bonics que té les seves cases construïdes a la ribera del riu, i el pintoresc barri dels adobers, amb les seves cases altes que alberguen golfes antigament dedicades a l'assecatge de les pells, i façanes amb rètols antics de ferro forjat. El carrer dels Mercaders amb la casa Pfister de l'any 1537. En aquest carrer hi ha la casa on va néixer Bartholdi, escultor de l'estàtua de la Llibertat de Nova York. La col·legiata romànica de Sant Martí, antiga catedral del XIII-XIV, l'església dels Dominics en gòtic renà, l'antiga duana amb la seva bonica i animada plaça...una ciutat que condensa com cap altra el caràcter d'aquesta històrica regió. Visita amb guia oficial.
Dinar en un restaurant.
A la tarda, sortida cap a EGUISHEIM, nomenada des del 2013 “la vila favorita de França”. Al poble se succeeixen cases entramades, torres de gres vermell, fonts, esglésies, i fins i tot un castell en ruïnes; però el que el fa especial i diferent és la seva estructura de ciutat emmurallada i rodona. Els seus carrers amb façanes plenes de color formen 3 cercles concèntrics al voltant de les restes del castell. Continuació a Mla SERRALADA DELS VOSGES que és un sistema muntanyós que fa de frontera natural entre les regions d'Alsàcia i de Lorena. La seva cúspide és la muntanya del GRAN BALLON amb 1424 m. Té un perfil molt asimètric. El sud està format per roques cristal·lines i el nord per roques arenoses, i els vessants occidentals són de pendents suaus mentre que els vessants orientals cauen de manera abrupta cap a la plana d'Alsàcia. A hora indicada tornada a l'hotel, sopar i allotjament.

 

DISSABTE 5 AGOST
MULHOUSE – FREIBURG – TITISEE - MULHOUSE

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a FREIBURG, animada ciutat universitària ubicada al sud-oest de la Selva Negra d'Alemanya. És famosa pel nucli antic medieval reconstruït, travessat per rierols pintorescos (bächle). A les muntanyes limítrofes es troba el mont Schlossberg, conegut per les seves rutes de senderisme. La catedral de la ciutat, d'estil gòtic, s'erigeix a la cèntrica plaça de Münsterplatz i el seu atractiu més gran és la seva imponent agulla de 116 metres. Realitzarem la visita a la ciutat acompanyats d´un guia local.
Dinar en un restaurant. 
A la tarda, sortida cap a TITISEE, lloc paradisíac on destaca el llac d'origen glacial, i on es podrà adquirir un típic rellotge de cucut, símbol de la selva negra. Realitzarem un recorregut peatonal per aquest encantador centre turístic. A hora indicada tornada a l'hotel, sopar i allotjament.

DIUMENGE 6 AGOST
MULHOUSE – CASCADES DEL RHIN – SCHAFFHAUSEN - BASILEA - MULHOUSE

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a les CASCADES DEL RHIN. Aquest espectacular salt d'aigua, el més gran d'Europa, va sorgir fa aproximadament 15.000 anys durant l'última era glacial, quan el Rin va canviar la seva llera. Les cascades tenen 150 metres d'amplada i 23 d'alçada i una mitjana de cabal de 700 metres cúbics d'aigua per minut. Temps lliure per admirar aquest paisatge increïble. Continuació cap a la població de SCHAFFHAUSEN.
Dinar en un restaurant.
A la tarda, sortida cap a BASILEA, coneguda per ser la ciutat universitària més antiga de Suïssa, destaquen la Plaça Gran de mercat amb el seu Palau Municipal sumptuosament adornat de marès vermell i la seva Catedral de l'època romànica tardana i gòtica. El nucli antic és ple de botigues de llibres antics, també botigues de dissenyadors moderns i de llocs on tastar les pastes tradicionals d'espècies i mel. Realitzarem un passeig agradable pel centre d'aquesta ciutat. A hora indicada tornada a l'hotel, sopar i allotjament.

 

DILLUNS 7 AGOST
MULHOUSE – BESANÇON – LIÓ/VOLTANTS

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a BESANÇON on realitzarem una visita panoràmica de la ciutat, considerada la capital històrica de la regió de Franco Condado i país natal de molts homes de ciència i cultura coneguts. Era aquí on van aparèixer els primers rellotgers i es va començar la producció de seda artificial per primera vegada a França. La ciutat és decorada amb edificis magnífics, els llocs d'interès arquitectònic i històric ben conservats al llarg de molts segles sorprenen els visitants amb la seva elegància.
Dinar a un restaurant.
A la tarda sortida cap a Macon, Villefranche-sur-Saone i arribada a Lió. Acomodació a l'hotel, sopar i allotjament.

DIMARTS 8 AGOST
LIÓ/VOLTANTS – LUNEL – MANRESA

Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Valence i arribada a Lunel. Dinar de comiat i retorn cap a Manresa.


-PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.750 €
-SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL: 340 €
-ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL): 49 €

 
EL PREU INCLOU:

 • Viatge amb còmode i modern autocar amb sortida des de Manresa.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Hotels categoria 3 estrelles.
 • Habitacions dobles amb bany/dutxa.
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar de l’últim dia.
 • Aigua en gerra per dinars i sopars.
 • Taxes turístiques d'estada.
 • Assegurança bàsica de viatge.

EL PREU NO INCLOU:
 • Begudes als àpats
 • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs

Visites incloses:
 • RIBEAUVILLÉ, recorregut peatonal
 • RIQUEWIHR, recorregut peatonal 
 • CASTELL KOENIGBOURG, entrada
 • STRASBOURG, visita guiada amb guia local . 
 • STRASBOURG, recorregut amb vaixell . 
 • COLMAR, visita guiada amb guia local
 • EGUISHEIM, recorregut peatonal
 • VOSGUES, recorregut panoràmic
 • GRAND BALLON, parada panoràmica
 • FREIBURG, visita guiada amb guia local
 • TITISEE, recorregut peatonal
 • BASILEA, recorregut peatonal
 • BESANÇON, recorregut panoràm

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com