Oferta destacada

FESTA DE LES LLANTERNES A MONTAUBAN I TOULOUSE

4 dies
Sortida des de Manresa per el Pont de la Puríssima. Carcassone, Toulouse, Albi, Mirepoix, Foix, Montauban, Festival de les Llanternes, Perpinyà

Sortida

Dijous, 08 de desembre 2022

785.00 €
Descripció de la sortida

FESTA DE LES LLANTERNES A MONTAUBAN i TOULOUSE
DEL 8 A L’11 DE DESEMBRE 2022  (4 DIES)

CARCASSONNE – TOULOUSE – ALBI – MIREPOIX – FOIX – MONTAUBAN – FESTIVAL DE LES LLANTERNES - PERPINYÀ

DIJOUS 8 DE DESEMBRE. MANRESA - CARCASSONNE - TOULOUSE  
Sortida de Manresa amb autocar direcció a la frontera fins arribar a CARCASSONNE, ciutat Patrimoni de la Humanitat per la seva Citadelle, un dels llocs més visitats de França. Amb els seus tres quilòmetres de muralla i les seves 52 torres, la ciutat alta de Carcassonne, ubicada a la vora dreta de l’Aude, és la ciutat fortificada més gran d’Europa. Dinar i visita guiada de la ciutat. Continuarem la nostra ruta fins arribar al nostre hotel a TOULOUSE. Sopar i allotjament.

DIVENDRES 9 DE DESEMBRE. TOULOUSE – ALBI - TOULOUSE 
Esmorzar a l’hotel. Matí dedicat a la visita de la ciutat de TOULOUSE. Se l’anomena la “ciutat rosa” pels maons de les seves construccions, sent una tradició molt antiga conservar el color de les façanes dels edificis. A la ciutat destaca la Basílica Saint Sernin, imponent edifici romànic situat al camí de Santiago i Patrimoni Mundial de la Unesco; el Convent dels Jacobins amb una majestuosa bòveda en forma de palmera; el Capitole, l’edifici més representatiu de la ciutat on trobem l’Ajuntament i el Teatre; el riu Garona per on es poden fer agradables passejades. Dinar en un restaurant. 
A la tarda, ens dirigirem a ALBI on farem visita guiada. Ciutat episcopal, inscrita a la llista del Patrimoni Mundial des de l’any 2010, és un dels 802 bens culturals únics del món reconeguts per la Unesco. Podrem veure la Catedral de Santa Cecilia, el Palau de la Berbie, el Pont Vell, el Tarn, passejarem pel casc antic d’aquesta bonica ciutat on va néixer el famós pintor Toulouse-Lautrec. 
Retorn a Toulouse; sopar i allotjament.

DISSABTE 10 DE DESEMBRE. TOULOUSE – MIREPOIX – FOIX – MONTAUBAN / FESTIVAL DE LLANTERNES - TOULOUSE  
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar Mirepoix i Foix. MIREPOIX, una petita joia arquitectónica d’Ariège, on tot passejant podrem veure la Casa dels Cònsuls, magnífica casa d’entramat de fusta sobre galeries també de fusta adornada amb peces tallades i la Catedral de Sainte Maurice, la construcció de la quan va durar 6 segles. Continuarem cap a FOIX, on destaca la seva fortalesa que domina la ciutat, l’església de Saint Volusien i el mercat de cereals d’estil Baltard. Dinar en un restaurant. 
A la tarda ens dirigirem a Montauban on podrem admirar i disfrutar del FESTIVAL DE LES LLANTERNES 2022. La temàtica d’aquesta edició serà “A la vora del Yangtsé”. El festival sorprendrà als visitants que, en caure la nit, podran descobrir 2.500 llanternes gegants, un bosc de pandes, animals mítics, monuments històrics i molt més.
El Festival es basa en els coneixements tradicionals de la ciutat de Zigong (República Popular Xina), una ciutat prefectura de la província de Sichuan amb quasibé 3 milions d’habitants. Es la creadora del Festival de les Llanternes Xines, el qual després es va adoptar a Pekín, Hong Kong i Shangai. Com a ciutat històrica i cultural de Xina, s’anomena i amb raó la «Ciutat dels Fanals».
Sopar a la carpa del festival. Retorn a Toulouse i allotjament.

DIUMENGE 11 DE DESEMBRE. TOULOUSE - PERPINYÀ - MANRESA 
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí direcció PERPINYÀ on farem visita guiada de la ciutat, anomenada per Salvador Dalí com “el Centre del món”, i visitarem el PALAU DELS REIS DE MALLORCA. Situat al centre de Perpinyà, aquest palau medieval ha estat, durant més d’un segle, el centre de l’efímer regne de Mallorca. La visita al Palau us permetrà pujar dalt de la torre de l’Homenatge i gaudir d’unes vistes magnífiques a la ciutat i al massís del Canigó.
Dinarem en un restaurant de la zona i a la tarda, continuació del viatge fins a arribar a Manresa.
FI DEL VIATGE.

•    PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  785 €
•    SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  130 €
•    ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL):  29 € 


EL PREU INCLOU:

  •  Viatge en còmode i modern autocar amb sortida des de Manresa
  •  Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
  •  Hotel categoria 3 estrelles 
  •  Habitacions dobles amb bany/dutxa
  •  Pensió completa durant tot el circuit 
  •  Assegurança bàsica de viatge
  •  Taxa turística a França
   
Excursions:
  • Visita de mig dia amb guia local a Carcassonne
  • Visita de mig dia amb guia local a Toulouse
  • Visita de mig dia amb guia local a Albí
  • Visita de mig dia amb guia local a Perpinyà
  • Entrada al Festival de les Llanternes a Montauban
  • Entrada al Palau dels Reis de Mallorca
EL PREU NO INCLOU:
  • Begudes als àpats.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

    Sortida garantida amb un mínim de 20 persones.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com