Oferta destacada

AMSTERDAM - FLORIADE 2022

ESPECIAL FESTA MAJOR DE MANRESA
Només cada 10 anys podem assitir a un esdeveniment com aquest. Aprofitem per fer una visita a Amsterdam i voltants.

Sortida

Dissabte, 27 d'agost 2022

975.00 €
Descripció de la sortida

DISSABTE 27 D’AGOST. MANRESA – BARCELONA – AMSTERDAM
Sortida amb autocar des de Manresa destinació aeroport de BARCELONA. Tràmits d’embarcament i sortida  en vol directe destinació AMSTERDAM.
Arribada a Amsterdam i trobada amb la guia local i l’autocar. Dinar en un restaurant.
A la tarda, CREUER AMB BARCA PELS CANALS de la ciutat, una aventura que ens portarà per 1000 ponts i 100 canals. És la millor manera de poder contemplar les cases dels patricis i els cellers construïts als segles XVI i XVII. La funció dels canals d’Amsterdam, protegits per la UNESCO, és controlar les aigües del mar. És la postal pintoresca per excel.lència de la ciutat i ofereixen unes vistes increïbles tant de dia com de nit. 
Seguirem amb la visita de la CIUTADELLA DEL RIU ZAAN. Les cases i els edificis dels segles XVII i XVIII procedeixen de diferents localitats particularment de Zaandam. Han estat reconstruïdes i restaurades in situ formant un museu a l’aire lliure. El poble està habitat i els seus molins funcionen, així com una fàbrica de formatges i un taller d’esclops.

Sopar i allotjament a l’hotel.

DIUMENGE 28 D’AGOST. AMSTERDAM - FLORIADE 2022 – UTRECHT – AMSTERDAM
Desdejuni a l’hotel. Sortirem amb autocar destinació Almere on es celebra FLORIADE EXPO 2022,  l’Exposició Mundial d’Horticultura que té lloc als Països Baixos cada 10 anys. Aquest any està dedicada a  l’iniciativa "Ciutats verdes en creixement: com fer que una ciutat densament construïda sigui més verda, més divertida i més sostenible, i poder gaudir de la vida encara més!”. 

Les exhibicions dels 40 països  s’extenen per 60 hectàrees (equivalents a 120 camps de futbol ) amb una arquitectura atrevida i en harmonia amb la natura i el medi ambient. Podrem gaudir d’una vista panoràmica de tota la zona a través del telefèric. Biodiversitat és el centre d’atenció de Floriade 2022 i el motor verd de l’exposició és l’arboretum així com la gegantina biblioteca d’arbres, flors i plantes. La Floriade 2022 és un univers ple de colors i perfums. 

Dinar en un restaurant. A la tarda, visita d’UTRECH, capital catòlica dels Països Baixos, situada a la vora del riu Oude Rijn. La ciutat ha mantingut l’ambient dels seus carrers més antics al costat dels canals del segle XIII. És el bisbat més antic del país i ja era ciutat a l’època dels romans. Destaca la Torre Dom amb més de 600 anys d’antiguitat i una alçada de 112 metres per sobre de la Catedral. És el punt de referència de la ciutat. Retorn a Amsterdam. Sopar i allotjament a l’hotel.

DILLUNS 29 D’AGOST. AMSTERDAM – MARKEN – VOLENDAM – AMSTERDAM – BARCELONA – MANRESA.
Desdejuni a l’hotel. Amb autocar anirem cap a la península de MARKEN, separada del continent per un temporal el qual la va deixar aïllada fins l’any 1957 quan es va construir un dic de 2,5 quilòmetres. Han mantingut la seva comunitat protestant i els seus habitants segueixen vivint en cases de colors vius, construïdes sobre pals per resistir millor la força de les onades. La població es segueix vestint amb els seus vestits tradicionals i el poble és peatonal. Dinar en un restaurant.

Continuarem tot visitant una formatgeria en una granja típicament holandesa on el formatge encara s’elabora de manera tradicional. Podrem degustar el famós Gouda en les seves múltiples varietats com herbes, espècies, llavors, i descobrir el fantàstic gust del formatge fresc de granja.
I acabarem al poble de pescadors de VOLENDAM, famós per la bellesa dels seus vestits folklòrics. Els esclops que porten molts dels seus habitants són records de segles anteriors, quan Holanda vivia principalment de la pesca i l’agricultura. Les seves cases a l’antic port no han canviat gens. Les seves especialitats culinàries són l’arengada crua i l’anguila fumada.
Trasllat a l’aeroport d’Amsterdam per agafar el vol que ens portarà fins a Barcelona. Continuació del viatge amb autocar fins a Manresa.

FI DEL VIATGE.

  • PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  975 €
  • SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL:   145 €
  • ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL):   30 € 
EL PREU INCLOU:
  • Bitllet d’avió Barcelona – Amsterdam – Barcelona.
  • Taxes aeroport.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
  • 2 nits en habitació doble.
  • Allotjament en hotels categoria 3*.
  • 2 esmorzars, 3 dinars i 2 sopars.
  • Guia local de parla hispana i autocar durant tot el circuit.
  • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
  • Assegurança de viatge.
  • Taxa local
Visites: 
  • Creuer pels canals d’Amsterdam 
  • Ciutadella del riu Zaan
  • Entrada a Floriade 2022 amb telefèric
  • Utrecht
  • Marken i Volendam
  • Granja tradicional de formatges

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com