Oferta destacada

ELS TRESORS DE LA RUTA DE LA SEDA-UZBEKISTAN I KIRGUISTAN

14 DIES UZBEKISTAN I KIRGUISTAN
La ruta clàssica per les ciutats antigues d’Uzbekistan i l´increíble país Kirguistan: la terra dels nòmades: estepes interminables.

Sortida

Dimarts, 16 d'agost 2022

3175.00 €
Descripció de la sortida

VIATGE A UZBEKISTÁN I KIRGUISTÁN: TASHKENT, SAMARCANDA, BUJARÁ, JIVA I LLAC ISSYK-KUL, MUNTANYES TIAN SHAN I PAMIR

La ruta clàssica per les ciutats antigues d’Uzbekistan engloba els principals atractius històrics i tot el més grandiós, important i essencial de visitar en aquest país: mesquites medievals, madrasses, esplendorosos minarets,  tallers d’artesania, deliciosa cuina uzbeka, sorollosos basars seguits immediatament pels carrers tranquils i estrets i sorprenent contrast del desert i oasis que de ben segur mantindran  l’aura de la cultura oriental en la vostra ment durant molt de temps.

L´increíble país Kirguistan és la terra dels nòmades: estepes interminables, altes muntanyes, prats verds i alpins i frondosos boscos de pins, gorges, rius turbulents i llacs alpins d’aigua cristal.lina; tot això forma part del paissatge i la natura de Kirguistan. Es ben cert que aquí no hi ha molts monuments antics, ni mesquites medievals ni madrasses. Ès una cultura diferent, una altra manera de viure. La naturalesa   i l’esplendor natural sense límits, una forma de viure senzilla dels nòmades centenaris en les seves vivendes tradicionals (yurtes) i la cuina original de Kirguistán és el que ens espera.



DIMARTS 16 D’AGOST. MANRESA - BARCELONA – BISHKEK
Sortida amb autocar des de Manresa destinació aeroport de BARCELONA. Tràmits d’embarcament i sortida en vol via capital europea destinació BISHKEK. Nit a bord.
DIMECRES 17 D’AGOST. BISHKEK – LLAC ISSYK-KUL
Arribada a BISHKEK i rebuda a l’aeroport de Manas. Trasllat a la ciutat i esmorzar.
Bishkek és la capital de Kirguistán i té una població d’aproximadament un milió de persones amb més de 80 nacionalitats representades. Està situada a la Vall del Chuy, a l’extrem nord de la serralada kirguisa Ala-Too, a uns 800 m (2.625 peus) sobre el nivell del mar.Avui en día, Bishkek és una de les principals ciutats d’Âsia Central i és la ciutat més gran de Kirguistan. 
Visita guiada de la ciutat: Plaça Central d’Ala Too, canvi de guàrdia, monuments d’arquitectura soviètica com el monument a Lenin i a la Llibertat, el monument a Manas (manaschy - els que reciten l’Epopèia de Manas). 
 Acabada la visita, sortida amb autocar destinació el Llac Issyk Kul. Dinar en ruta. Continuarem viatge tot vorejant el costat nort d’Issyk Kul fins arribar a Cholpon Ata. Arribada, allotjament i sopar a l’hotel. 

DIJOUS 18 D’AGOST. LLAC ISSYK-KUL – KARAKOL
Desdejuni a l’hotel.
Sortida direcció KARAKOL, antiga Prezjevalsk, la part oriental d’Issyk-Kul. És una de les ciutats més maques de Kirguistan, paradís turístic per la gent que vol descansar, ciutat balneari més gran de la zona i molt interessant pels seus monuments històrics.
Farem una visita guiada tot veient el Museu de Prezjevalskiy, l’església russa ortodoxa, la Mesquita de Dungán, un dels monuments de l’art dunghuan el qual impressiona per la seva varietat arquitectònica xina de l’època Qing. Fou construïda l’any 1910, d’estil pagoda budista, en fusta i sense fer servir claus. 
Dinar i després anirem fins a les GORGES DE JETI-ÖGÜZ on podrem gaudir dels famosos penya-segats vermells "Cor Trencat" i "Set Toros". Situades a 30 quilòmetres a l’oest de la ciutat de Karakol, a la cara nord de la serralada Terskey Ala-Too, en el congost que porta el mateix nom de 40 quilòmetres de llarg, les Gorges són un dels llocs més pintorescs de Kirguistan. Després de la visita, retorn a Karakol. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIVENDRES 19 D’AGOST. KARAKOL – LLAC SON-KUL
Desdejuni a l’hotel.
 Sortirem amb autocar tot vorejant el LLAC ISSYK-KUL pel seu costat sud. Parada per veure el CONGOST "SKAZKA", el qual està fet de fang petrificat bigarrat assemblant-se als castells de contes de fades.
A continuació, visitarem l’assentament de BOKONBAEVO, els habitants del qual són famosos per la cria d’aus rapinyaires. Demostració de falconeria. Seguirem viatge cap a un dels llacs més macos, el SON-KUL, situat a gran alçada, 3016 metres. El llac Son-Kul és conegut per les seves tradicionals pastures d’estiu (Jailoo) i prats alpins. Aquí podrem conèixer la manera de viure nòmada dels pobles originaris de Kirguizistan. Allotjament en un campament de yurtes. Sopar i nit en una yurta. 

DISSABTE 20 D’AGOST. LLAC SON-KUL – KAZARMAN
Desdejuni al campament.
Creuarem el pas MOLDO-ASHU de 3201 metres d’alçada. La carretera transcorre per un pintoresc camí de muntanya. Farem una parada per fer fotos en el punt més alt del pas el qual ofereix un panorama únic.
Dinar en ruta. Més endavant, la carretera serpenteja per un congost de muntanya d’increíble bellesa al llarg del caudalós riu Narin. 
Arribada al poble de KAZARMAN. Sopar i allotjament en cases d’hostes. 

DIUMENGE 21 D’AGOST. KAZARMAN – OSH
Desdejuni a la casa d’hostes. 
Continuarem la nostra ruta direcció el sud de Kirguistan. La carretera passarà per dos passos d’alta muntanya: TOGUZ-TORO (2800 m) i KALDAMA (3060 m). Seguirem cap a la part oriental de la famosa VALL DE FERGANA, vall triangular en una regió sovint seca. Ferganá és la regió més fèrtil i poblada de tota l’Àsia Central la qual deu la seva fertilitat a dos rius, el Naryn i Kara Daria, que arriben des de l’est, unint-se a prop de Namangan per formar el riu Sir Daria. Dinar en ruta. 
Arribarem a la ciutat d’UZGEN, una de les antigues capitals de l’imperi nòmada karakhanid. Visitarem el complex històric, l’antic minaret (s. XII) i el mausoleu dels karakhaníes (s. XI-XII).Continuarem cap a OSH. Sopar i allotjament a l’hotel.

DILLUNS 22 D’AGOST. OSH – RISHTAN – KOKAND – TASHKENT

Desdejuni a l’hotel. 
Sortirem destinació la frontera entre Uzbekistan i Kirguistan, al lloc de control de Dustlik. Creuarem la frontera i allí ens trobarem amb el guia del costat uzbeko. Anirem fins a RISHTAN on visitarem els tallers de terrissa de ceramistes famosos i on es produeixen peces de ceràmica úniques. Continuarem fins a KOKAND on veurem el palau de Khudoyar Khan, el mausoleu de Modari Khan, la mesquita Juma i la necròpolis de Sarymodor. Acabarem el dia arribant a TASHKENT. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIMARTS 23 D’AGOST. TASHKENT - SAMARCANDA
Desdejuni a l’hotel. 
TASHKENT, amb més de dos milions d’habitants, és la capital d’Uzbekistan, la ciutat més gran d’Âsia Central, important centre econòmic, científic i cultural. Està situada a la part oriental del país, propera a les fronteres de Kazajastan, Kirguistan i Tayikistán, fent d’aquesta ciutat una de les principals portes d’entrada al pais i compta amb aeroport internacional.
Tashkent vol dir “Ciutat de Pedra”, Kent és ciutat i tash és pedra.
Visita guiada de la ciutat: la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash, el mercat més antic de Tashkent - Chorsu. Dinar i continuació de la visita cap a la plaça de la Independència i el parc d’Amir Timur.

Sortida cap a SAMARCANDA. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DIMECRES 24 D’AGOST. SAMARCANDA
Desdejuni a l’hotel.
Visita de la ciutat: el mausoleu Gur-Emir - sepulcre del gran Tamerlán, la plaça de Registán (la madrassa d’ Ulugbek, la madrassa Sher-Dor, la madrassa Tilla-Kari) - la plaça més famosa d’Asia Central. Dinar i visita de la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i, l’observatori d’Ulugbek. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIJOUS 25 D’AGOST. SAMARCANDA – BUJARÁ
Desdejuni a l’hotel.
Sortida destinació Bujará. Arribada, allotjament i dinar a l’hotel. 
Dedicarem la tarda a la visita de la ciutat: conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIVENDRES 26 D’AGOST. BUJARA
Desdejuni a l’hotel. 
Bujara es troba a l’oest de Samarcanda i fou anys enrera un centre  d’aprenentatge reconegut en tot el món islàmic. Ës la ciutat natal del gran xeic Bakhouddin Nakshbandi el qual fou una figura clau en el desenvolupament de l’enfoc místic Sufí de la filosofia, religió i islam. A Bujará trobem més de 350 mesquites i 100 col.legis religiosos. La seva fortuna va créixer i menguar durant els successius imperis fins que es va convertir en un dels grans Kanatos d’Àsia Central al segle XVII.
Continuarem la visita de Bujará: el mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan, la madrassa d’ Ulugbek. Dinar i excursió cap a les afores de Bujará: residència d’estiu de l’emir de Bujará (s. XIX-XX) Sitora-i Mohi Hosa i necrópolis del xeic sufí Bahaaddin Nakshbandi. Retorn a Bujará. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DISSABTE 27 D’AGOST. BUJARA  - JIVA 
Desdejuni a l’hotel. 
Continuarem la nostra ruta tot travessant el famós desert Kyzyl Kum al llarg del riu Amudaría. Arribada a Jiva i temps lliure per fer un tomb per les botigues de records. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIUMENGE 28 D’AGOST. JIVA – URGENCH – TASHKENT
Desdejuni a l’hotel. 
L’antic kanato de Jiva, a la desèrtica Corasmia, és una ciutat emmurallada d’arquitectura tradicional de tova on el temps s’ha aturat. Ès la ciutat medieval més ben conservada d’Àsia Central, i inclús del món islàmic. Es pot passejar per les muralles, veure antics mercats d’esclaus, 
enormes palaus reials i les bases de les yurtes de totxo, que recorden l’antiga vida nòmada de la regió.
Visita de Jiva Ichan Kala (ciutat interior de Jiva), el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la Madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palaciu Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret i la madrassa de Mukhammad Amin Khan.
Trasllat a l’aeroport d’Urgench. Sortida en vol des d’Urgench a Tashkent. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. 

DILLUNS 29 D’AGOST. TASHKENT – BARCELONA - MANRESA
Desdejuni a l’hotel i temps lliure fins al trasllat a l’aeroport.
Sortida en vol de línea regular via capital europea. Arribada a Barcelona i continuación del viatge fins a Manresa.
 

·         PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 3175 €

·         SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL:  535 €

·         ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL):  95 € 

 

 

 

 

EL PREU INCLOU:

§  Sortida des de Manresa.
§  Bitllet d’avió Barcelona – Bishkek / Tashkent – Barcelona.
§  Bitllet d’avió vol intern Urgench - Tashkent
§  Taxes aeroport.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport tant a Bishkek com a Tashkent.
Allotjament en hotels categoria 4*. 
Allotjament en cases d’hostes (1-2 persones per habitació).
Allotjament en yurtes (tendes de campanya) (1-2 persona per tenda).
Excursions segons programa.
Guia acompanyant de parla hispana. 
Entrades als principals museus i monuments a Kirguistan.
Permisos per visitar les zones naturals protegides i les zones frontereres a Kirguistan.
Dinars i sopars amb 1 beguda inclosa.
Autocar confortable i amb aire condicionat durant tot el circuit.
Aigua mineral 0,5L cada dia.
§  Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
§  Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU:

 

Despeses personals
Sortida individual garantida amb 10  persones.
Sortida amb guia acompanyant de l’agència amb un mínim de 16 persones.

INFORMACIÓ ADICIONAL:
ALLOTJAMENT:
El preu del viatge inclou allotjament en hotels, cases d’hostes dels residents locals, així como en un campament durant la part activa del tour.

. Hotels boutique: són petits i acollidors, decorats a l’estil nacional. Recomanem aquest tipus d’allotjament degut a la seva originalitat: combina la comoditat moderna amb tots els detalls i cultura única d’hospitalitat en un ambient familiar. 

. Cases d’hostes: l’allotjament en cases d’hostes permet submergir-se en les tradicions i la vida dels residents locals, mentre mantenen el nivell adequat de comoditat. Es tracta de cases tradicionals ubicades en remots pobles de muntanya i equipades amb totes les instal.lacions necessàries per un còmode allotjament de turistes.

. Campament de yurtes: yurtes per a 1-2 persones. Viure en una autèntica yurta, lluny de la civilització, és una experiència extremadament inusual i memorable per un habitant de ciutat. La yurta és la vivenda tradicional dels nòmades d’Àsia Central. A la yurta s’està fresc a l’estiu i és càlida a l’hivern. Una yurta és absolutament ecològica, ja que està feta de materials naturals senzills: varetes de fusta i feltre enrotllat de llana d’ovella. El campament de yurtes està equipat amb electricitat, aigua freda i calenta. Al territori hi ha un menjador, dutxes i banys.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com