Oferta destacada

EGIPTE MIL·LENARI - CREUER PEL NIL I CAIRO ( TOT INCLÒS )

8 dies

Sortida des de Manresa amb guia acompanyant, hotels de 5*, Pensió completa, i visites segons itinerari. Tot inclòs. No s'ho perdi!!!

Sortida

Diumenge, 13 de febrer 2022

1690.00 €
Descripció de la sortida

EGIPTE MIL·LENARI – Creuer pel Nil i Cairo  (tot inclòs).

Aswan – Kom Ombo – Edfu – Luxor -Tebes
Del 13 al 20 de febrer 2022


13 FEBRER: MANRESA -BARCELONA – EL CAIRE – ASWAN

Sortida de les nostres terminals direcció a l´aeroport de Barcelona - Terminal 1. Facturació i embarcament en el vol de la Companyia Egyptair amb destinació el Caire. Arribada, assistència per part del nostre representant, tràmits de visat i enllaç amb el vol destinació Aswan.
Arribada i trasllat a la motonau. Nit a bord.
 

14 FEBRER: ASWAN

Pensió completa a bord. Al matí, visita al Temple de Philae, dedicat a la deessa Isis. A la tarda passeig en faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motora pel riu Nil. Nit a bord. 

15 FEBRER: ASWAN – KOM OMBO – EDFU

Pensió completa a bord. Durant l'estada, visita als Temples d'Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podran admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amB  el fín de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Inici de la navegació cap a Kom Ombo. Arribada i visita a l'únic Temple dedicat a dues divinitats: Horoeris déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril i la Construcció del qual data de l'època grecoromana. A l'interior del complex podran visitar el museu dedicat a la momificació de cocodrils, animal venerat pels antics egipcis.
Continuació de la navegació cap a Edfu. Nit a bord

16 FEBRER: EDFU – LUXOR

Pensió completa a bord. Arribada a Edfu i visita al Temple del déu Horus (un dels més bells i millor conservats) datat l'any 237 a.c. . Continuació del creuer rumb a Luxor. Arribada i a la tarda visita al Temple de Luxor descobert en 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra i al temple de Karnak units antigament per una llarga avinguda adornada d'esfinxs amb cap de moltó, que formen un conjunt monumental de santuaris, estàtues, columnes i obeliscos dignes d'admiració. Nit a bord.

17 FEBRER: LUXOR – EL CAIRE

Desdejuni a bord. Al matí visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX., el Temple de Hatshepsut i els Colossos de Memnon dues majestuoses estàtues de 19,5 m d'alt vigilants de l'entrada al monument funerari de Amenofis III, que representen al faraó assegut amb les mans reposant als genolls, als seus peus i en tots dos costats, les estàtues de l'esposa i la mare del faraó. Dinar en restaurant. A l'hora prevista  trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol de la Companyia Egyptair, amb destinació al Caire.
Arribada i trasllat a l'Hotel. Sopar i allotjament.

18FEBRER: EL CAIRE

Pensió completa. Al matí, visita panoràmica a la Necròpoli de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren. A la tarda visita de Memphis i Sakkara. Sopar i allotjament.

19 FEBRER: EL CAIRE

Pensió Completa. Al matí, inici de la visita de la ciutat, que inclou: El Museu Egipci, construït per l'arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladino amb la Mesquita d'Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l'arquitecte grec Yusuf Busnaq qui va realitzar una pàl•lida imitació de les mesquites otomanes d'Istanbul. 
L'última visita d'aquest dia complet per la ciutat del Caire , es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d'objectes artesanals, es recomana una parada en el Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel•lectualitat i la bohèmia egípcia per a degustar un  deliciós te amb menta. Sopar i allotjament.

20 FEBRER: EL CAIRE – BARCELONA- MANRESA.

Desdejuni a l'hotel. Trasllat a l'aeroport i embarcament en el vol de la Companyia Egyptair amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat en bus fins a Manresa.
FI DEL VIATGE.




Nota Important: Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Preu per persona en hab. Doble = 1.690 € 
(taxes incloses, 260 €)
Suplement habitació/cabina Individual = 450 €
Assegurança anul•lació: 60 € (opcional)

Aquest preu INCLOU:
- Trasllats Manresa – aeroport – Manresa.
- Vols línia regular Egyptair, en classe turista.
- 4 nits de creuer / ALHAMBRA 5* Sup o similar
- 3 nits al Caire / HOTEL RAMSES HILTON 5
- Règim de Pensió completa (sense begudes)
- Visites segons itinerari amb guia de parla hispana
- Trasllats
- Documentació i assegurança de viatge
- Taxes aèries (260 €) En data d'avui a reconfirmar en el moment de l'emissió
No s'inclou:
- Visat i propines del creuer (50 € a pagar en destí)
- Propines del guia
- Qualsevol altre aspecte no especificat en l'apartat inclou.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com