Ofertes destacades

ISLÀNDIA - SETMANA SANTA

5 Dies / 4 Nits
Circuit amb guia acompanyant de parla hispana. 

Sortida

Dijous, 06 d'abril 2023

Des de 1995.00 €
Descripció de la sortida

ISLÀNDIA - SETMANA SANTA
5 DIES / 4 NITS
SORTIDA 6 ABRIL

DIA 1 BARCELONA/REYKJAVIK
Sortida en vol, via punt europeu, amb destinació Reykjavík. Arribada i trasllat regular a l'hotel amb bus llançadora Fly-Bus Plus. Allotjament.

DIA 2 REYKJAVIK/CERCLE DAURAT/COSTA SUD/VÍK I MYRDAL
Mitja pensió. Sortida d'hora per recórrer el Cercle Daurat i la Costa Sud d'Islàndia, una de les regions que aglomera la majoria dels atractius turístics de l'illa. Començarem amb els tres atractius més populars, que conformen l'anomenat "Cercle Daurat Islandès". Les tres parades principals de la ruta són Thingvellir, Gullfoss i la vall de Haukadalur, amb gran activitat geotermal i on hi ha els guèisers Geysir i Strokkur. Thingvellir és un parc nacional amb especial importància històrica ja que s'hi va establir el primer parlament del món, i també amb una gran bellesa natural en deixar al descobert la tectònica de plaques a través de les falles que travessen la regió; Gullfoss és una espectacular cascada que compta amb dos salts i un total de 32 metres; i per últim els dos grans guèisers Strokkur i Geysir, que cada 8 minuts fa erupció llançant una columna d'aigua de gairebé 20 metres. A la tarda continuarem per la costa sud fent una primera parada a les cascades de Seljalandsfoss. Després continuarem fins a la poderosa Cascada Skógafoss, que sorprèn amb una caiguda de 60 metres és la postal per excel·lència d'Islàndia. Com a última parada del dia anirem a la glacera Solheimajokull, des d'on podrem fer unes bones fotos de prop als imponents gels, aquí el nostre guia acompanyant ens podrà explicar una mica més sobre com influeix el canvi climàtic a la natura fràgil de l'illa. Arribada a l'hotel a la tarda. Sopar a l'hotel.

DIA 3 VIK/SKAFTAFELL/JÖKULSÁRLÓN/VIK
Mitja pensió. A primera hora del matí, conduirem en sentit est fins al Parc Nacional de Skaftafell, on podrem fer una caminada fins a la base de la glacera Skaftafell, un braç de l'enorme glacera de Vatnajökull. Continuant en sentit est, arribarem a les gelades aigües de la llacuna glacera de Jökulsárlón, on aiguamolls de gel de diferents mides suren a la deriva. Podrem veure també la platja dels diamants, on petits trossos de gel contrasten amb el negre de la sorra volcànica. Tornada a l'hotel. Sopar.

DIA 4 VIK/PENÍNSULA DE REYKJANES/REYKJAVIK
Esmorzar. Reprendrem la ruta circular 1 en direcció a la capital. Visitarem la península de Reykjanes que s'ha fet famosa aquests darrers anys per l'activitat volcànica de la zona. Recorrerem dos dels punts més importants, la zona geotermal de Seltún i Krysuvik, que el deixés meravellat amb els seus imponents colors i fumaroles. També visitarem el “pont entre continents”, que creua per dalt de la línia separació entre la placa tectònica nord-americana i l'euroasiàtica, per últim, tindrem la possibilitat de donar-nos una capbussada a les particulars aigües blaves del complex termal de Blue Lagoon. Continuació a la ciutat de Reykjavik.

DIA 5 REYKJAVIK/BARCELONA
Esmorzar. A l'hora prevista, trasllat regular a l'aeroport amb el bus llançadora Fly-Bus plus. Sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada.

EL PREU INCLOU:

  • Vol de línia regular, a classe tustista (reserva a classes especials).
  • Trasllats regulars d'arribada i sortida amb bus llançadora Flybus plus.
  • Autocar privat per a excursions segons itineraris.
  • 2 nits d´allotjament a Reykjavik amb esmorzar inclòs.
  • 2 nits d'allotjament a l'àrea de Vík, a mitja pensió amb sopars (begudes no incloses).
  • Visites segons itinerari amb guia acompanyant en castellà.
  • Entrada al centre termal Blue Lagoon, amb tovallola inclosa.
  • Assegurança de viatge.
PREU: DES DE 1.995 € PER PERSONA. 

Consulti'ns més detalls.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com