Muntanya

TREN DELS LLACS I ELS RAIERS A LA POBLA DE SEGUR

1 dia
Tren panoràmic per les serres del Monroig i el Montsec, vistes espectaculars de la seva viva naturalesa, i Diada dels Raiers a La Pobla de Segur

Sortida

Dissabte, 02 de juliol 2022

80.00 €
Descripció de la sortida

TREN DELS LLACS I ELS RAIERS A LA POBLA DE SEGUR
2 DE JULIOL 

A primera hora del matí sortirem de Manresa direcció Balaguer, on tindrem temps lliure per esmorzar i visitar la població.  A mig matí el Tren dels Llacs ens portarà fins a La Pobla de Segur (1h 20min).

El Tren dels Llacs circula entre muntanyes, passant per ponts i túnels i per mitjà d'espectaculars congostos. Aquest singular tren porta els seus viatgers enmig de la naturalesa sense baixar del vagó, des de la Plana fins al Prepirineu de Lleida. Una experiència imprescindible per endinsar-se en un recorregut diferent pel territori català. Un trajecte fotogènic on conèixer còmodament un paisatge únic amb grans extensions d'aigua clara.
A partir del disseny diàfan i obert, proporcionat per finestres de gran tamany, els viatgers del modern Tren Panoràmic gaudeixen de les millors panoràmiques de les serres del Monroig i el Montsec així com de grans superfícies d'aigua calmada. El servei parteix des de Lleida fins a la Pobla de Segur i para a Balaguer. Durant el trajecte travessa 4 llacs, 40 túnels i 75 ponts.

A les 12:15 arribarem a La Pobla de Segur. Coincidirem amb la Diada anual dels Raiers de la Noguera Pallaresa que des del 1979, cada primer cap de setmana de juliol, se celebra la Diada dels Raiers, en commemoració de l’antic ofici de raier. Els rais són embarcacions formades per trams de troncs ajuntats que antigament es construïen per a transportar la fusta dels Pirineus a les terres planes del litoral, aprofitant el corrent dels rius. L’Ofici de raier va extingir-se a principis del segle XX amb la construcció de les preses, que els dificultaven el pas, i amb l’aparició dels camions, que oferien un transport més ràpid i fàcil. Podrem veure exhibicions de raiers que navegaran pel riu Noguera Pallaresa.
Dinarem. Temps lliure fins l'hora d'agafar el tren de tornada cap a Balaguer. Al arribar a Balaguer tornarem cap a Manresa on hi serem abans de sopar.

PREU  80  €
Inclou: Viatge en còmode autocar, tiquet Tren dels Llacs, dinar i acompanyant de l’agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com