Circuits per Àsia

TAILÀNDIA

15 Dies / 12 Nits
Circuit complet per Tailàndia. Bangkok, Río Kwai, Phitsanulok, Chiang Rai, Chian Mai, i per acabar, 3 dies al Resort de Phuket.

Sortida

Dimarts, 12 d'abril 2022

Des de 1885.00 €
Descripció de la sortida

TAILÀNDIA
Sortida els dimarts. 

DIA 1
Presentació a l'aeroport 2 hores abans de la sortida del vol aproximadament. Sortida amb vol regular classe turista, via punt europeu amb destinació Bangkok. Nit a bord.

DIA 2
ARRIBADA A BANGKOK
Arribada a Bangkok. Trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure. Nit a Bangkok.

DIA 3
BANGKOK 
Esmorzar. Un dels dies lliures es farà l'excursió de la visita a la ciutat, el dia serà confirmat en arribar a Tailàndia. Començarem la nostra visita recorrent els carrers principals de Bangkok. Incloent China Town i visitarem el Temple de Wat Pho i el Temple de Buda de Marmól. Al camí de tornada visitarem la Fàbrica de pedres precioses. Nit a Bangkok

Aquest dia podeu ampliar la visita incloent la visita a Gran Palau (a part).

Sortida amb bus de l'hotel per fer un recorregut per les principals avingudes de Bangkok fins arribar al bulliciós barri de Chinatown on farem la nostra primera parada: el temple de Wat Traimit o més conegut com a Temple del Buda d'Or i que alberga una imatge de Buda de 5 tones d'or massís carregada d'història, doncs va romandre amagada durant segles després de ser coberta de guix per evitar la seva destrucció durant la guerra. La nostra següent parada serà el Temple de Wat Pho o Temple del Buda Reclinat, un dels budes reclinats més grans del món amb 46 metres de longitud i als peus del qual trobem un gravat espectacular de 108 imatges que representen accions positives del budisme. A continuació, l'impressionant complex del Gran Palau símbol de la ciutat i antiga residència oficial del rei de Tailàndia entre els segles XVIII i mitjans del segle XX i considerat un dels més bells del món per la seva decoració exquisida barrejant l'estil tradicional tailandès amb influències renaixentistes. Durant la visita al Gran Palau s'hi inclou la visita del Wat Phra Kaew o Temple del Buda d'Esmeralda, el més important de tota Tailàndia. De tornada a l'hotel visita a la fàbrica de pedres precioses estatal. NOTA Per a la visita al Gran Palau hauran de portar pantalons llargs fins als turmells, camisa/samarreta de màniga llarga o fins al colze.

DIA 4
BANGKOK
Esmorzar. Dia lliure o realització de l'excursió de la visita de la ciutat (el dia es confirmarà en arribar a Tailàndia). Nit a Bangkok.

Possibilitat de fer excursió opcional MERCAT FLOTANT I MERCAT DEL TREN (a part).

Sortida de l´hotel per dirigir-nos per carretera a la població de Mae Klong on podrem veure un curiós mercat instal·lat sobre les mateixes vies del tren. Si el temps i la sort ho permeten, podrem veure com el tren travessa el mercat i, en temps record, els comerciants recullen tots els productes que tenen exposats a les vies del tren (no es garanteix que el tren passi durant la visita al mercat doncs aquest té horaris molt irregulars).

Des d'allà ens dirigirem al mercat flotant del Klong Damnersaduak, a la província de Ratchaburi, considerat el més important del país. Arribarem a un embarcador als voltants del mercat flotant a Damnersaduak i des d'allà farem un passeig amb barca de motor a través de la zona de canals fins arribar al mateix mercat on desembarcarem i disposarem de temps lliure per passejar a peu, explorar els seus productes i gaudir de l'ambient ambient. Després de finalitzar la visita al mercat, tornada a Bangkok i trasllat a l'hotel.

DIA 5
BANGKOK > RIO KWAI 
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí amb autocar des de Bangkok, per dirigir-nos a la província de Kanchanaburi, coneguda entre altres llocs pel famós pont sobre el riu Kwai i per ser escenari d'alguns esdeveniments viscuts durant el període de la Segona Guerra Mundial.

Visitarem el cementiri de la guerra, on hi ha els presoners que van perdre la vida durant la construcció del pont, i el Museu de la Guerra. Realitzarem un recorregut amb barca pel Riu Kwai fins al pont i tindrem temps lliure per creuar-lo a peu i passejar. Des d'allà ens dirigirem a l'insòlit tram ferroviari conegut com a “Hellfire Pass”, un pas construït en temps rècord pels presoners de guerra aliats (principalment anglesos i australians) entre 1942 i 1943. Dinarem en restaurant local, trasllat a l'hotel Kwai i temps lliure. Nit a Rio Kwai

OPCIONAL: Els més aventurers tindran la possibilitat de remuntar el riu en llanxa per, posteriorment, deixar-se portar pel corrent riu baix equipats amb armilles salvavides fins arribar de tornada al resort (activitat subjecta a condicions del riu i temps disponible).

DIA 6
RIO KWAI > AYUTTHAYA > ANG THONG > PHITSANULOK 
Esmorzar a l'hotel. Tot seguit continuarem el nostre recorregut fins a la ciutat d'Ayutthaya, centre arqueològic per excel·lència del país i antiga capital del regne de Siam. Visitarem els principals temples del conjunt arqueològic, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO i de gran interès històric: Wat Mahathat i Wat Yai Chai Mongkol. Ayutthaya és una mostra romanent de la importància i la riquesa patrimonial d'aquest país. A continuació, ens dirigirem a la ciutat d'Ang Thong on podrem visitar el temple Wat Muang, famós per albergar la figura del Buda assegut més gran de Tailàndia i la novena més gran del món amb gairebé 100 metres d'alçada.

Dinar en ruta. A continuació, sortirem cap a la ciutat de Phitsanulok, situada al cor de Tailàndia i considerada un dels més importants centres de pelegrinatge budista del país. Durant el trajecte serem testimonis del canvi en el paisatge, tornant-se aquest cada cop més frondós i verd, avançant-se ja als paratges selvàtics del nord del país. Arribada a l'hotel i allotjament Nit a Phitsanulok.

DIA 7
PHITSANULOK > SUKHOTAI > CHIANG RAI 
De bon matí, i per als que així ho desitgin, sortirem als voltants de l'hotel per fer una ofrena als monjos i viure de prop un dels aspectes més emblemàtics de la cultura tailandesa.

Després de l'esmorzar buffet sortirem cap a Sukhotai. La visita estrella d'aquest dia és el Parc Arqueològic de Sukhotai, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la seva bellesa increïble i mostra dels diversos segles de prosperitat de la civilització tailandesa. A continuació, sortirem cap a la ciutat de Chiang Rai endinsant-nos al suggerent paisatge del nord de la província de Lampang.

Dinarem en ruta i pararem a descansar a la vora de l'espectacular llac de Phayao. Arribarem a Chiang Rai a la tarda i tindrem temps lliure per descansar, gaudir d´un bany a la piscina de l´hotel o visitar el mercat nocturn de la ciutat. Nit a Chiang Rai

DIA 8
CHIANG RAI 
Esmorzar a l'hotel. Realitzarem la nostra primera parada al nou i cridaner Wat Rong Suea Ten o Temple blau, en ell es poden trobar pintures amb un estil similar al del famós Temple Blanc doncs va ser allà on es va formar el seu arquitecte durant anys. Després d'aquesta visita, ens dirigirem al poblat dels Akha, una ètnia coneguda pels seus vestits de colors i les pintoresques plantacions de te dels voltants.

A continuació, ens dirigirem a Chiang Saen, on es troba el famós Triangle d'Or del riu Mekong, que abasta zones de Tailàndia, Laos i Birmània antigament dedicades al trànsit de l'opi, fent una parada al Museu de l'Opi. Des d'allà, ens traslladarem fins a Mae Sai, un poblat fronterer amb Birmània on trobarem un curiós mercat de productes birmans i presenciarem el continu tràfec de mercaderies i persones. Dinar en ruta. Després de visitar un dels seus importants pobles, tornada Chiang Rai. Nit a Chiang Rai.

DIA 9
CHIANG RAI > CHIANG MAI 
Esmorzar a l'hotel. Sortirem al matí realitzant la primera parada a l'espectacular i contemporani Temple Blanc (Wat Rong Kun a tailandès) als afores de Chiang Rai. A la cultura local el blanc representa la puresa i saviesa budista. Posteriorment recorrerem els famosos paratges que separen aquestes dues ciutats del nord: Chiang Mai i Chiang Rai. El recorregut és de 3 hores a través d'uns paisatges inoblidables. Ja als voltants de la ciutat de Chiang Mai, visitarem el popular carrer de l'artesania on es fabriquen la majoria dels objectes decoratius tradicionals del nord, com ara para-sols pintats a mà, joieria, pedres precioses. Dinarem en ruta. Un cop a Chiang Mai, pujarem fins al conegut temple de la muntanya (Wat Doi Suthep a tailandès) des d'on podrem apreciar la ciutat de Chiang Mai en tota la seva esplendor. A la nit podrem passejar pel famós mercat ambulant nocturn. Nit a Chiang Mai

DIA 10
CHIANG MAI
Esmorzar a hotel i trasllat al campament d'elefants, situat en plena jungla, on veurem una demostració de força i habilitat d'aquestes grans criatures. Tot seguit, començarà el nostre safari a lloms d'elefant seguint la llera del riu i creuant l'espessa vegetació de la jungla. Després del safari, farem un emocionant i divertit descens pel riu amb basses de bambú. Dinarem i visitarem una plantació d´orquídies on podem presenciar la bellesa inigualable d´aquesta bella espècie floral. Posteriorment ens desplaçarem a l'hotel i tindrem temps lliure. Nit a Chiang Mai.

Centres alternatius al campament d'elefants tradicional per visitar aquest dia:
- ECO VALLEY I DONES JIRAFA (tour ½ dia, guia de parla anglesa): els clients s'uneixen de nou al grup per dinar.
- KANTA ELEPHANT SANCTUARY o similar (tour d'1 dia amb guia de parla anglesa): els clients passen el dia al centre de conservació i no realitzen cap activitat del programa original el dia 6 del circuit.

DIA 11
CHIANG MAI > PHUKET

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per agafar el vol destinació Phuket. Arribada a Phuket i trasllat a l'hotel. Nit a Phuket..

DIA 12
PHUKET 
Esmorzar. Dies per gaudir al Resort. Allotjament. Nit a Phuket

DIA 13
PHUKET 
Esmorzar. Dies per gaudir al Resort. Allotjament. Nit a Phuket

DIA 14
PHUKET > SORTIDA
Esmorzar. Temps lliure. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada amb destinació Espanya. Sortida amb vol regular classe turista.

DIA 15
ARRIBADA
Arribada a ciutat origen. Fi dels nostres serveis.

FI DEL VIATGE

EL PREU INCLOU: 

-Vol internacional a classe turista.
-Vol domèstic a classe turista Chiang Mai – Phuket
-Allotjament amb esmorzar als hotels esmentats o similars.
-Règim alimentari segons itinerari.
-Guies locals de parla hispana i entrades a les visites esmentades.
-Assegurança bàsica d'inclusió.
-Taxes d'aeroport

EL PREU NO INCLOU: 


Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com