Altres ofertes

CAP D´ANY A LAPÒNIA - El viatge somniat.

5 Dies / 4 Nits
5 dies per gaudir de paissatges nevats, amb visita al Pare Nadal, 
Huskies, rens, trineus, motos de neu per adults i per nens. Activitats lapones, etc

Sortida

Dimecres, 29 de desembre 2021

Des de 1995.00 €
Descripció de la sortida

DIA 1
29 de desembre del 2021 - Barcelona/Madrid – Hèlsinki – Ívalo

Presentació en l'aeroport de Barcelona o Madrid per a prendre el vol amb destinació Hèlsinki. Arribada i connexió amb el vol amb destinació Ivalo, on ens rebran els nostres guies locals i Lappikid, ajudant personal de Papà Noel, llestos per a supervisar el bé que es porten els nens i nenes de Travelkids.
De camí a l'allotjament realitzarem una parada per a recollir el nostre equipament tèrmic per a tota la nostra estada: vestit tèrmic, guants, botes, mitjons… tot el necessari per a anar ben abrigats durant les activitats.
A continuació, tots junts anirem fins al nostre allotjament en Saariselkä mentre ens
conten fantàstiques històries sobre Lapònia i sobre el seu habitant més famós.
En arribar a l'hotel, els més petits, mentrestant, tindran una trobada amb Lappikid qui donarà les primeres indicacions a seguir per a arribar a descobrir la veritable llar de Papà Noel.
Allotjament en hotel Gielas , pertanyent al complex hotel Santa´s Tunturi.
Sopar en el restaurant del complex Hotel Santa´s Tunturi.
DIA 2
30 de desembre del 2021 – Explorant els boscos màgics de Lapònia: Motos de neu en família & Raquetes de neu
Avui és un dia ple d'emocions així que no us oblideu d'agafar forces amb un desdejuni complet… Esteu preparats? Ens anem a… les motos de neu!!. Els papàs conduiran les seves pròpies motos de neu mentre els nens aniran en trineus especials tirats pels nostres experts guies.
A través de camins secrets per dins del bosc arribarem a unes misterioses cabanyes, més conegudes a Lapònia com “kotas“, situades en un lloc idíl·lic a la meitat d'un bosc nevat, per a reposar forces. Diuen que les kotas guarden molts secrets i que els elfos i pastors guarden en elles moltes sorpreses. Trobarem alguna pista interessant abans de tornar a Saariselkä?

Dinar a l'hotel Riekonlinna
A la tarda, els adults gaudiran d'un passeig en raquetes pels boscos nevats dels parcs naturals que envolten Saariselkä equipats amb el nostre frontal de llum. Mentrestant els nens es quedaran jugant al costat dels ELFOKIDS.
Sopar lliure.
Allotjament a l'hotel Gielas.

DIA 3
31 de desembre del 2021 - Un dia en una granja Sami: rens, cerimònia Lapona, jocs d'hivern, mini-motos de neu i moltes més SORPRESES.

Desdejuni. Perfectament equipats amb vestits tèrmics, sortida amb autobús fins a una autèntica granja Sami, un lloc màgic, en el qual coneixerem de primera mà, una de les formes tradicionals i més especials de viatjar pels boscos nevats de Lapònia: ens muntarem i realitzarem un passeig en trineu de rens (aprox. 800 m).
Durant l'activitat, podrem aprendre sobre la seva cura, donar-los menjar i conèixer coses molt curioses sobre aquest animal tan ben adaptat al fred.
Però no perdeu de vista la resta de curiosos edificis que hi ha en aquesta granja… Sabeu perquè serveixen? Veieu una gran Kota?
En ella coneixerem de primera rajo detalls de l'ancestral cultura dels autèntics lapons i formarem part d'una cerimònia tradicional Lapònia i fins i tot aprendrem a llançar el llaç lapó perquè cap ren se'ns escapi.
A més, tindrem l'oportunitat de jugar a futbol-nevi o tirar-nos en trineu…. Fins que hàgim de reposar forces amb un bon esmorzar típic lapó en una moderna “kota” de fusta.
Però la diversió no acaba aquí, podreu provar el trineu tradicional lapó, els esquí-tandem i… els més petits podran conduir les seves pròpies motos de neu!!! I tindrem preparada xocolata calenta i galetes per a entrar en calor.
I estigueu molt atents!! Ja que és possible que algú molt especial visiti als seus amics de la granja per a veure com estan els seus rens…. Gaudireu d'una TROBADA EXCLUSIVA, ÚNIC I PRIVAT AMB PAPÀ NOEL i fins i tot els nens tindran l'oportunitat de lliurar-li la seva carta i rebre un detall de Nadal.
A la tarda, els adults disposaran de temps lliure per a provar alguna activitat opcional, només per a adults, mentre els nens es quedaran jugant al costat dels ELFOKIDS.
Sopar especial de cap d'any Allotjament en el Gielas.

DIA 4
01 de gener del 2022 – Un passeig en trineu de huskies & sopar especial Travelkids

Trineu de rens, motos de neu, trineus de neu… Tots són molt divertits, però si hi ha una activitat realment especial i única, és el poder conduir el nostre propi trineu de gossos huskies.
Després de desdejunar, sortirem cap a una granja de huskies on els cuidadors d'aquests animals, els “múixers” no ensenyessin com cuiden i entrenen als diferents gossos de tir.
Gaudirem d'un recorregut en família conduint el nostre propi trineu pels boscos de Lapònia, d'uns 30 minuts aprox. per al que ens anirà genial portar les nostres mantes Travelkids.
De retorn, tindrem temps per a poder-nos fotografiar amb els nostres gossos i prendre una beguda calenta al costat d'un foc per a reposar forces i qui sap si tenir alguna sorpresa més abans de tornar a Saariselkä.
Dinar lliure
A la tarda, els adults disposaran de temps lliure per a provar alguna activitat opcional, només per a adults, ultimar compres o per a relaxar-se abans del sopar de comiat especial en la qual els nostres nous amics els ELFOKIDS i LAPPIKID ens alegraran la vetllada amb jocs i amb els seus balls “élficos”. Durant la tarda, els nens tindran una activitat més relaxada al costat dels ELFOKIDS per a poder-ho donar tot durant l'última nit a Lapònia!
Allotjament a l'hotel triat.

DIA 5
02 de gener del 2022 Ivalo – Hèlsinki – Madrid / Barcelona
Desdejuni i a l'hora convinguda trasllat per a prendre el vol regular via Hèlsinki de retorn. Arribada a Madrid / Barcelona i… Fi de la Gran Aventura!!!

Fins aviat amics!

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com