Inici
   

Gran Concert Any Nou - Palau Musica Barcelona

1 dia
NOVA SORTIDA!!! Gran Concert d'Any nou amb la Strauss Festival Orchestra al Palau de la Música Catalana. Aprofiti la oportunitat!!!
 
Sortides
Diumenge, 6 de gener 2019
 
  Reserva ara! 83 €
 

Descripció de la oferta

Gran Concert d'Any nou al Palau de la Música Catalana
Diumenge, 6 de Gener 2016
 
Amb la Strauss Festival Orchestra arriba la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 27 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw de Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle de Hamburgo, el Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real y el Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.
 
El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any és celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Napoleón, Fiesta de las flores, El vals del emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio azul, ni la Marcha Radetzky, que acompassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.
 
El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales. 
 
Ara té l'oportunitat.
 
 
El viatge inclou:
Viatge + Entrada Platea + Acompanyant de l'agència
 
Preu: 83 €
 
Formulari de solicitud de reserva
Gran Concert Any Nou - Palau Musica Barcelona
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí