Tornar a la pàgina principal
   

Navegant de Roses a Cadaqués

1 dia
A Roses agafarem el vaixell fins a Cadaqués tot bordejant el Parc Natural del Cap de Creus i ja a la població del conegut pintor Salvador Dalí tindrem una estona per visitar el casc antic... etc i tornada a Roses per dinar
 
Sortides
Dissabte, 11 d'agost 2018
 
  Reserva ara! 56 €
 

Descripció de la oferta

DISSABTE 11
NAVEGANT DE ROSES A CADAQUÉS

Amb autocar fins a Roses, una badia amb 3000 anys d’història, vila d’essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Agafarem el vaixell  de la companyia Don Pancho i ens dirigirem a Cadaqués tot bordejant el Parc Natural del Cap de Creus i escoltant les explicacions que ens ofereixen durant la travessia. 
Arribada a la població bressol del conegut pintor Salvador Dalí, on atracarem directament a la platja i disposarem d’una estona per poder visitar el casc antic i l’església de Santa Maria d’estil gòtic, construïda al segle XVII.  Tornarem amb el vaixell a Roses on tindrà lloc el dinar i, a mitja tarda, retorn als punts de sortida.
 
PREU  56 € 

Inclou viatge, travessia amb vaixell Roses – Cadaqués – Roses (durada 3h 30m amb parada d’1h30 m  a Cadaqués), dinar i acompanyant de l’agència.  
 
Formulari de solicitud de reserva
Navegant de Roses a Cadaqués
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí