Inici
   

EL MADRID DELS └USTRIES I LA MONUMENTAL TOLEDO

5 dies
Circuit a el Madrid dels Àustries i la Monumental Toledo, amb visites incloses i Pensió completa durant tot el circuit amb vi i aigua
 
Sortides
Dimecres, 15 d'agost 2018
 
  Reserva ara! 530 €
 

Descripció de la oferta

EL MADRID DELS ÀUSTRIES
I LA MONUMENTAL TOLEDO   
DEL 15 AL 19 D’AGOST ( 5 DIES )
 
PENSIÓ COMPLETA DURANT TOT EL CIRCUIT AMB VI I AIGUA
 
15 AGOST.- MANRESA - CALATAYUD - ALCALÁ D'HENARES – MADRID 
Sortida des de Manresa en direcció a Lleida, Saragossa i arribada a Calatayud. DINAR EN RESTAURANT. Continuació en direcció Guadalajara i arribada a Alcalá d'Henares. Farem un recorregut de vianants per aquesta ciutat que compta amb importants restes arqueològiques que testimonien la presència de diferents pobles i cultures a la zona. La seva fundació es remunta a la ciutat celtíbera. El Rei Alfons VII de Castella va donar, en 1129, Alcalá i les seves terres als arquebisbes de Toledo, qui van construir un important castell, després palau, on van residir reis i nobles, van néixer un emperador i una reina i es van celebrar des de talls i concilis fins la primera entrevista entre Cristòfor Colom i els Reis Catòlics. En 1499, el Cardenal Cisneros va fundar la Universitat Complutense i va ser un dels centres més importants pel que fa al desenvolupament de l'idioma espanyol, va estar acompanyat per una circumstància que va donar sempre a Alcalá la categoria de ser el lloc on l'espanyol va adquirir la consideració d'idioma adult: el naixement de Miguel de Cervantes a 1547. el recinte històric de la ciutat, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1998, és un dels més bells i millor conservats d'Europa. Alcalá pertany, a més, al grup de ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i a rutes culturals com "El Camí de la Llengua Castellana". Prossecució cap a Madrid. Acomodació a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

16 AGOST.- EL MADRID DELS ÀUSTRIES
PENSIÓ COMPLETA A L'HOTEL. ESMORZAR i al matí acompanyats d'un guia local recorrerem el Madrid dels Àustries. En el nostre recorregut podrem observar la Plaça Major, la Puerta del Sol, al Teatro Real, el Palau Reial etc. DINAR A L'HOTEL. A la tarda farem la visita panoràmica a la ciutat. A hora convinguda a la tarda, retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT. 

17 AGOST.- MADRID - TOLEDO - ARANJUEZ – MADRID
 
ESMORZAR i sortida cap a Toledo. Acompanyats d'un guia local farem la visita panoràmica i vianants d'aquesta ciutat amb el seu casc antic on ressalta la catedral, sinagoga del trànsit i l'església de Sant Vaig prendre. Toledo és coneguda com «La ciutat Imperial» per haver estat la seu principal de la cort de Carles I i també com «la ciutat de les tres cultures», per haver estat poblada durant segles per cristians, jueus i musulmans. Declarada Conjunt històric-artístic en 1940, posteriorment la UNESCO li va concedir el títol de Patrimoni de la Humanitat el 1986. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda ens dirigirem cap a a Aranjuez i d'una manera còmoda recorrerem els seus jardins en tren turístic. Retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
18 AGOST.- MADRID - AVILA - SEGOVIA - LA GRANJA – MADRID
 
ESMORZAR sortida cap a Àvila. Farem un recorregut de vianants per aquesta ciutat on destaca la seva muralla que va ser construïda entre els segles XI i XIV, i és la muralla íntegra millor conservada d'Espanya, la seva catedral, diversos edificis arquitectònics religiosos com el Convent de Sant Josep en el qual van estar les restes de Santa teresa de Jesús. Continuació cap a Segòvia. Farem un recorregut de vianants d'aquesta ciutat on destaca la seva aqüeducte declarat en 1985 per la UNESCO, Patrimoni de la Humanitat, l'Alcàsser de Segòvia una de les residències preferides dels Reis de Castella. DINAR RESTAURANT (MENÚ TÍPIC AMB PORQUET). A la tarda ens dirigirem cap a la Granja de Sant Ildefons, on podrem admirar els seus jardins que envolten el palau i són un dels millors exemples a L'Europa del segle XVIII, dissenyats pel jardiner francès René Carlier i que compten amb una extensió de 146 hectàrees. A hora convinguda, retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
19 AGOST - SIGÜENZA - Alfajarín - MANRESA
 
ESMORZAR i sortida cap a Sigüenza. Farem un recorregut pel seu nucli antic on destaca: la catedral del segle XII, la plaça Major, el castell que actualment és el Parador de Turisme, l'antiga Universitat de Sigüenza, la ciutat medieval on destaca l'església de Sant Vicent, la Csaa del Doncel, del Call i les portes de la Muralla. Continuació cap a Alfajarín. DINAR DE COMIAT. A la tarda, sortida en direcció a Lleida i arribada al punt d'origen.
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  530 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  150 €
COBERTURA DESPESES CANCEL•LACIÓ: 25 €
 
VISITES INCLOSES:
 
ALCALÁ D'HENARES, peatonal 
EL MADRID DELS ÀUSTRIES, visita amb guia oficial de vianants
MADRID, recorregut panoràmic
TOLEDO, visita amb guia oficial panoràmica i peatonal 
ARANJUEZ, recorregut en tren turístic pels seus jardins
ÀVILA, recorregut peatonal
SEGÒVIA, recorregut peatonal
LA GRANJA, recorregut peatonal pels seus jardins
SIGÜENZA, recorregut peatonal 
 
 
EL PREU INCLOU:
 
• Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
• Guia acompanyant en tot el circuit
• Hotel 3 *
• PC en hotels i restaurants
• Vi i aigua inclòs en dinars i sopars
• Assegurança de viatge
 
EL PREU NO INCLOU

• PROPINES, maleters, ETC                
• RES que no hagi estat ESPECIFICAT AL ITINERARI
 
Formulari de solicitud de reserva
EL MADRID DELS └USTRIES I LA MONUMENTAL TOLEDO
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjanšant el nostre n˙mero dĺatenciˇ al client. 93 878 41 41. AixÝ podrem donar una resposta mÚs rÓpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí