Inici
   

NORD D'ITALIA, LLACS I DOLOMITES

7 dies
Circuit al Nord d'Itàlia i Llacs, Gènova, Bèrgam, Trento, Bolzano, Ruta dels Dolomites, Llac de Como, Llac de Mira ... Pensió completa
 
Sortides
Diumenge, 12 d'agost 2018
 
  Reserva ara! 1235 €
 

Descripció de la oferta

NORD D’ITALIA  
LLACS  I  DOLOMITES  
DEL 12 AL 18 D’AGOST ( 7 DIES )
 
PENSIÓ COMPLETA DURANT TOT EL CIRCUIT 
 
12 AGOST.- MANRESA – GÈNOVA
Sortida des de Manresa en direcció a França. Passarem per la costa blava i entrarem a Itàlia per les costes de les Flors. DINAR EN UN RESTAURANT. Arribada a Gènova, acomodació a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

13 AGOST.- GÈNOVA – BÈRGAM - TRENTO – BOLZANO
ESMORZAR i sortida cap a Bèrgam. Amb funicular pujarem a la part alta de Bèrgam, bella ciutat medieval emmuralla-da. DINAR EN UN RESTAURANT. A la tarda seguirem fins a Trento, ciutat famosa per celebrar un dels més importants concilis de l'església catòlica. Recorregut de vianants pel centre per conèixer el Duomo i l'església on es va celebrar el concili i el centre monumental al voltant de la catedral. A l’hora indicada seguirem fins Bolzano. Acomodació a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.  

14 AGOST.- BOLZANO - RUTA DELS DOLOMITES – BOLZANO
ESMORZAR i sortida cap a Cortina de Ampezo, capital dels dolomites i estació de muntanya universalment coneguda. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda reprendrem la ruta i passarem pel port de Pordoi, Canazei i tornada a Bolzano. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

15 AGOST.- BOLZANO – LLAC DE MIRA - LLAC DE COMO
ESMORZAR i sortida cap a Riva de Garda on farem un recorregut en vaixell per tot el Llac de Garda fins arribar a Sirmione. DINAR EN RESTAURANT. Temps lliure per recórrer aquesta esplèndida vila medieval fortificada al mig del llac. En el seu moment continuarem fins al Llac de Como, acomodació a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

16 AGOST.- COMO - LUGANO – TREMEZZO – COMO
ESMORZAR i sortida cap a Suïssa per visitar la ciutat de Lugano. Recorregut de vianants pel centre històric. A continuació ens dirigirem a Tremezzo. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda visita de la "Vila Carlota" amb magnífics jardins i esplèndides vistes sobre el Llac Com. A continuació seguirem cap a Como on farem un recorregut de vianants pel centre de la Ciutat on destaca la seva catedral, ajuntament i els seus bonics carrers estrets. En el seu moment trasllat a l'hotel, acomodació, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
17 AGOST.- COMO - STRESSA - ILLES BORROMEO – TURIN
ESMORZAR i sortida cap a Stressa a la vora del Llac Maggiore, el més important dels coneguts com a "Llaca del Nord d'italià. Farem un bell recorregut en barca fins a la Isola Bella ocupada pel seu Palau i extraordinaris jardins barrocs. Visita. En acabar ens traslladarem cap a la Isola dei Pescatori, amb un encant especial. DINAR EN RESTAURANT. A continuació trasllat cap a Stressa i continuació fins a Torí. Farem un recorregut de vianants pel centre i les places de la capital del Piemont i SOPAR RESTAURANT del centre. A hora indicada trasllat a l'hotel i ALLOTJAMENT.
 
18 AGOST. TORÍ - MANRESA
ESMORZAR i sortida cap a França. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació direcció del punt de origenna.
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  1.235 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  265 €
COBERTURA DESPESES CANCEL•LACIÓ: 30  €
 
 
VISITES INCLOSES:

BÈRGAM, funicular
 
TRENTO, recorregut de vianants
 
RIVA DE GARDA, recorregut en vaixell pel Llac di Garda
 
LUGANO, recorregut de vianants
 
TREMEZZO, visita Vila Carlota
 
COMO, recorregut de vianants
 
STRESSA, recorregut en barca a Isola Bella i Isola dei Pescatori
 
TORI, recorregut de vianants
 
 
EL PREU INCLOU:
 
• Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
• Guia acompanyant en tot el circuit
• Hotel 3 *
• PC en hotels i restaurants
• Aigua inclosa en dinars i sopars
• Assegurança de viatge
• Taxes turístiques
 
EL PREU NO INCLOU:
 
• Res no especificat
• Tot tipus d'extres
 
 
Formulari de solicitud de reserva
NORD D'ITALIA, LLACS I DOLOMITES
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí