Viatges
   

CREUER FLUVIAL - TRESORS DEL RHIN

9 dies
Especial Creuer Fluvial, Amsterdam, Dusseldorf, Colonia, Coblenz, Estrasburg... i molt més. No s'ho perdi!!!
 
Sortides
JULIOL 2019
 
  Reserva ara! 1918 €
 

Descripció de la oferta

ESPECIAL CREUERS FLUVIALS
TRESORS DEL RHIN
 
Amsterdam – Düsseldorf – Colonia – Coblenz – Magúncia- Estrasburg – Breisach am Rhein - Basel
 
Del 23 al 31 de juliol - 9 dies - 8 nits –
(consultar altres dates)

D'Amsterdam a Basilea, embarcarem en un creuer ric en història. Descobrirem monuments emblemàtics marcats pel passat a través de ciutats com Haarlem, centre històric de la regió de les tulipes, o Colmar i el museu d'Unterlinden. Passejarem fins al museu a l'aire lliure d'Arnhem, que revela una forma de vida centenària. Acabem admirant les sublims cascades del Rin, les masses d'aigua arremolinades fascinen a tothom.

Dia 23 de juliol - Barcelona – Amsterdam. Sortida en vol regular destinacio a Amsterdam. Trasllat col·lectiu fins al vaixell per a deixar les maletes. Embarquem a les 18.00h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord. Escala nocturna. Dia 24 de juliol : AMSTERDAM Al matí: Excursió opcional "clàssica": visita guiada d'Amsterdam i parada en un taller de diamants. L'art de tallar els diamants va ser aportat pels protestants i jueus de Flandes en el segle XVI, després, la ciutat a portat aquesta artesania amb honor, i és coneguda com a "capital del diamant". Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria a l'agència, no es pot contractar a bord): visita guiada d'Amsterdam amb bicicleta . Durant 3 hores i mitja, es recorreran els canals descobrint llocs insòlits. Tarda lliure o excursió opcional guiada de Haarlem. La ciutat submergeix al viatger en l'atmosfera particular de l'Edat d'Or del segle XVII, a més de conservar intacte el seu barri antic. Nit de ball a bord. Sortida en navegació cap a Wesel. Navegació nocturna.

Dia 25 de juliol : EMMERICH-AM-RHEIN - WESEL - DUSSELDORF Navegació fins a Emmerich-am-Rhein i sortida per a l'excursió opcional del museu a l'aire lliure de Arnhem. Durant aquest temps, el vaixell navega fins a Wesel. Retorn a bord. Tarda de navegació cap a Dusseldorf. Nit d'animació a bord.

Dia 26 de juliol : DUSSELDORF - COLÒNIA - KOENIGSWINTER - COBLENZA
Navegació cap a Colònia. Excursió guiada opcional de Colònia . Punt clau a Europa des de l'Edat mitjana, Colònia ha conservat la seva importància tant a nivell comercial i industrial com a cultural i religiós. Temps lliure i trasllat amb autobús cap a Koenigswinter on es tornarà a bord. Continuació del creuer i remuntada del Rin fins a Coblenza, on s'arribarà a primera hora de la nit. Passeig lliure cap al "Deutsches Eck". Escala nocturna.

Dia 27 de juliol : COBLENZA - MAGUNCIA
Navegació cap a Magúncia remuntant la part més bella del Rin, el Rin romàntic amb els seus castells, les seves llegendes i la mítica roca de Lorelei. A la tarda, arribada a Magúncia. Excursió opcional "clàssica": visita guiada de Magúncia i del museu Gutenberg (tancat els dilluns). Capital de Renania-*Palatinado, Magúncia va ser fundada fa més de 2000 anys pels romans. En els segles XVII i XVIII, els millors arquitectes i escultors van donar forma a la silueta de la ciutat, amb els seus palaus i esglésies. Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria a l'agència, no es pot contractar a bord): Passeig vinícola a través de la vinya de Renania , la vinya més gran d'Alemanya. Navegació cap a Estrasburg.
 
Dia 28 de juliol : ESTRASBURG - BREISACH
Arribada a Estrasburg a la tarda. Excursió opcional "clàssica": visita guiada de la capital europea . El tour per la ciutat comença amb la visita de diversos barris, especialment del "barri alemany imperial" i del barri europeu. Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria en l'agència, no es pot contractar a bord): visita d'Estrasburg, es descobriran els llocs més desconeguts i inèdits i es pujarà a la plataforma de la catedral des d'on es gaudirà d'un panorama extraordinari. Navegació cap a Breisach. Sopar i nit de gala. Dia 29 de juliol : BREISACH - BASILEA Demà lliure en Breisach, ciutat "europea" a la vora del Rin, dominada per la col·legiata de Sant Esteban. A la tarda, Excursió opcional "clàssica": Satisfer i el museu Unterlinden (1). El museu proposa un recorregut que abasta prop de 7000 anys d'història, des de la prehistòria fins a l'art del segle XX. Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria a l'agència, no es pot contractar a bord): ruta amb bicicleta pel Kaisestuhl. La flora i la funa d'aquesta regió volcànica són excepcionals. Navegació cap a Basilea. Nit d'animació a bord.

Dia 30 de juliol : BASILEA - SCHAFFHAUSEN - BASILEA
Excursió guiada opcional de Basilea , antiga ciutat medieval, situada en el cor d'Europa entre les dues ribes del Rin. A la tarda, Excursió opcional "clàssica": visita a les cataractes del Rin i al Castell de Laufen. Catalogades Patrimoni mundial de la UNESCO, es troben entre una de les belleses naturals més espectaculars. Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria en l'agència de viatges, no es pot contractar a bord): passeig per les cascades del Rin. Nit de ball a bord. Escala nocturna. Dia 31 de juliol : BASILEA – BARCELONA. Desdejuni a bord. Desembarquem a les 9.00h. Trasllat col·lectiu fins a l'aeroport de Zurich per sortir en vol regular amb destinació BARCELONA.
FI DEL VIATGE.

Preu per persona 1918 €
Suplement cabina individual 715 €

Inclou:
Vols Barcelona –Amsterdam – Basel – Barcelona
Trasllats col·lectius aeroport – port – aeroport.
Creuer segon itinerari.
Pensió completa.
Cabines exteriors
Assegurança d’ assistència.
Taxes portuàries
Opcional cabina pont superior: 255.00 €
Opcional Suite pont superior: 510.00 €
Paquet excursions opcionals: 392.00 €
Paquet excursions opcionals actives: 464.00 €
Condicions generals a disposició dels nostres clients al moment de realitzar la inscripció.

No inclou:
Begudes al àpats.
Extres de caràcter personal.
Opcional: Programa d’ excursions actives i clàssiques.
Assegurança de anul·lació.
Formulari de solicitud de reserva
CREUER FLUVIAL - TRESORS DEL RHIN
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí