Inici
   

BORDEUS - VINYES I NATURALESA

5 dies
Circuit en Pensió completa, per visitar la ciutat rosa "Tolousse", Saint Emilion, Bordeus, Ciutadella de Blaye i molt més amb visites incloses
 
Sortides
Dimecres, 15 d'agost 2018
 
  Reserva ara! 820 €
 

Descripció de la oferta

BORDEUS – VINYES I NATURALESA   
DEL 15 AL 19 D’AGOST ( 5 DIES )
 
PENSIÓ COMPLETA DURANT TOT EL CIRCUIT.
 
 
15 AGOST.- MANRESA - TOULOUSE – BORDEUS
 
Sortida des de Manresa al punt indicat en direcció Girona, Figueres i continuació per autopista fins a Toulouse, anomenada la "Ciutat Rosa" a causa del color dominant en els edificis antics, fets amb maó. Temps lliure per passejar i DINAR EN RESTAURANT. Continuació cap a la regió atlàntica d'Aquitània, terra de paisatges històrics i vitivinícoles. Continuació del viatge fins a Bordeus, acomodació a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
16 AGOST.- BORDEUS – SAINT EMILION – BORDEUS
 
PENSIÓ COMPLETA A L'HOTEL. Després de l'ESMORZAR i visita amb guia local a la ciutat de Bordeus. Començarem amb una interessant panoràmica per les principals avingudes i places situades al marge est del riu Garona, ennoblides amb el pas dels segles. Coneixerem el patrimoni del segle d'or bordelès, al segle XVIII, amb el famós barri de Saint Pierre i la plaça de la Borsa, la meravellosa Catedral de Saint André, l'ajuntament i els palaus particulars que configuren el conjunt monumental urbà. DINAR A L'HOTEL. A la tarda, sortida cap a Saint Emilion, la joia d'Aquitània envoltada de vinyes. Aquesta ciutat medieval va néixer al voltant de la tomba de Saint Emilion. Va ser al segle VIII que es va construir una ermita excavada a la roca. Recorregut de vianants. Retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
17 AGOST.- BORDEUS - COGNAC - CIUTADELLA DE BLAYE – BORDEUS
 
ESMORZAR i sortida cap al nord d'Aquitània fins arribar a la vila de Cognac. Visitarem aquesta famosa ciutat amb un esplèndid centre històric situat sobre les aigües del riu Charente. Destaca el barri de "Vieux Cognac", que va des de la part del camí de Sant Jaume (Tours Saint-Jacques) a l'església de Saint-Léger. Aquesta àrea conté diversos edificis construïts entre els segles XV i XVIII, amb carrers estrets i empedrats, podent veure a les gàrgoles i decorades façanes de les cases, multitud d'escultures de "la salamandra", símbol del rei Francesc I. Seguidament visitarem amb guia local el Castell d'Otard, lloc de naixement del monarca. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda visitarem la ciutadella medieval de Blaye, situada molt a prop de l'estuari de la Gironda. La tradició narra que l'heroi Roldán i els seus companys Oliveros i el bisbe Turpin, principals personatges del medieval Cantar de Roldán, van ser enterrats en la seva basílica, consagrada a Sant Romà, que era al lloc de la ciutadella i les restes són visibles encara en l'actualitat. Va ser un important fort, que va jugar un paper destacat en les guerres contra els anglesos (els qui ho van incendiar en 1352). Retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
18 AGOST.- BORDEUS - ARCACHON - DUNA DE PILATUS – BORDEUS
 
ESMORZAR i sortida cap a un dels llocs més singulars del paisatge d'aquesta regió, les maresmes de Arcachon, situades en el vèrtex occidental de la desembocadura de la Garona. Si la climatologia ho permet, prendrem un catamarà que ens portarà a través de la dàrsena d'Arcachon fins als vivers d'ostres, des d'on podrem contemplar el bell paisatge de platges i dunes que ens ofereix la badia. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a la Duna de Pyla o Pilatus, la més alta d'Europa, imponent fenomen natural de sorra blanca i fina que avança cada any a raó de 4 a 5 metres segons mesuraments des dels anys 60. Retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
19 AGOST.- BORDEUS - CASTELNAUDARY - MANRESA
 
ESMORZAR i sortida cap a Castelnaudary població que a finals del segle XII, va ser un gran centre d'implantació càtara. En l'actualitat destaca el seu port fluvial del Canal du Midi, el Grand Bassin. El 1997, aquest canal va ser classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda, continuació per l'autopista cap a Figueres, Girona i arribada a Manresa.
 
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  820 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  180 €
COBERTURA DESPESES CANCEL•LACIÓ: 25 €
 
 
VISITES INCLOSES:
 
BORDEUS, Visita de la ciutat amb guia oficial
 
Saint Emilion, recorregut de vianants
 
COGNAC, Visita amb guia del Castell d'Otard amb degustació
 
Blaye, recorregut per la Ciutadella Medieval
 
Arcachon, recorregut en barca per la badia si les circumstàncies meteorològiques ho permeten
 
 
 
EL PREU INCLOU:
 
• Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
• Guia acompanyant en tot el circuit
• Hotel 3 *
• PC en hotels i restaurants
• Aigua inclosa en dinars i sopars
• Assegurança de viatge
• Taxes turístiques d'estada
 
 
EL PREU NO INCLOU:
 
• Res no especificat
• Tot tipus d'extres
 
Formulari de solicitud de reserva
BORDEUS - VINYES I NATURALESA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí