Inici
   

Gran Viatge al JAPÓ

12 dies
Gran viatge al Japó amb sortida des de Manresa, 9 nits en hotels categoria primera, 1 nit en un Ryokan, Pensió completa durant tot el circuit
 
Sortides
Dilluns, 9 d'abril 2018
 
  Reserva ara! 6155 €
 

Descripció de la oferta

GRAN VIATGE AL JAPÓ
DEL 9 AL 20 D’ABRIL 2018

ITINERARI DEL VIATGE

9 D’ABRIL.- BARCELONA – TOKYO
Sortida en  el vol de les 10:15 hrs de la companyia Finnair, via Helsinki, amb destí Tokyo, Narita.
Nit a bord. 

10 D’ABRIL.- TOKYO
A les 08:05hrs. arribada a l’aeroport internacional de Narita- Tokyo. Tràmits d’entrada, recepció per part del nostre guia de parla hispana i trasllat a l’hotel de Tokyo. 
Sortida en autocar privat a un restaurant local per dinar. Tot seguit visita panoràmica de Odaiba, una illa futurista de la badia de Tokyo per veure l’skyline de la ciutat. Passarem pel centre de Tokyo, visitant barris com de Ginza &Marunouchio amb selectes tendes i impressionants edificis, també coneixerem el barri de l’electrònica “ Akihabara”.  A continuació, creuarem en autocar el famós encreuament de “Shibuya”. A les 16:30hrs. Arribada a l’hotel i temps lliure per descansar fins a les 20.00hrs. Sopar a l’hotel ( cuina occidental ). 

11 D’ABRIL.- TOKYO
Després d’esmorzar en l’hotel, visita en autocar privat de la ciutat de Tokyo. La primera parada serà en un dels barris més antics de la ciutat, “Asakusa” on es troba el temple més antic de Tokyo, el Sensjoji. En els carrers del voltant del temple hi ha una gran varietat de tendes tradicionals i de records. Després veurem els ponts Nijubashi del PalauImperial. La següent visita serà el Santuari Meji-Jingu, el més famós de la ciutat, dedicat a l’esperit de l’emperador Meiji. Dinar en un restaurant local. Visita del barri de Harajuku&Omotensado, en ple centre. Abans de tornar a l’hotel, visitarem l’Edifici del govern metropolità de Tokyo, per observar la ciutat des del mirador d’aquest edifici. 
A les 17:45hrs, retorn a l’hotel. Sopar en el restaurant local a peu

12 D’ABRIL.- TOKYO
Esmorzar a l’hotel. A les 08.00hrs, sortida en bus privat amb guia de parla espanyola. Trasllat a un barri únic que encara manté cases tradicionals a Tokyo. Començarem una agradable passejada pel barri de Nezu i Yanaka, que conserva l’atmosfera de “Shitamachi”. La ruta prevista és visitar el Museu de Shitamachi, el Cementiri de Yanaka amb el seu preciós jardí, Yanaka Ginza ( carrer comercial ) i el santuari de Nezu. Hi ha possibilitat de veure cirerers florits, si coincideix la seva floració amb les dates del viatge. La passejada dura unes dues hores i mitja. Dinar en un restaurant local. A la tarda, gaudiran de compres en algun barri concret, com ara Ginza ( amb un centre comercial selecte com “Takashimaya”), OmotesandoHills amb botigues tradicionals, 100 Yen Shop i marques de luxe o Akihabara, el barri de botigues electròniques i meca del manga. A les 18.00hrs, arribada a l’hotel. A les 20.00hrs sopar a l’hotel ( buffet ) i allotjament. 
 
13 D’ABRIL.- TOKYO – LLAC KAWAGUCHI - MATSUMOTO 
Esmorzar a l’hotel. A les 08.30hrs, sortida en autocar privat amb guia de parla espanyola. Avui visitarem la zona del Monte Fuji ( menys de 2 hores de trajecte ). Gaudiran de la zona, pujaran al MtKachiKachi per vistes a la zona, en telefèric, y realitzaran un creuer pel llac Kawaguchiko. Després del dinar en un restaurant local, trasllat a Matsumoto passant per les muntanyes ( aprox 2 hores amb una parada de descans ). 16.30hrs arribada a l’hotel i a les 20.00hrs sopar a l’hotel ( bufet ). Nit a Matsumoto.

14 D’ABRIL.- MATSUMOTO – TAKAYAMA - OKUHIDA 
Després d’esmorzar en l’hotel, a les 08.30hrs sortida en autocar privat. Visita al famós Castell de Matsumoto, construït al 1504, en temps difícils de la guerra civil. El fossat i els murs de pedra son les restes dels edificis originals. Es un dels 3 castells importants de Japó. Trasllat fins a Takayama ( unes 2 hores de trajecte ). Dinar en un restaurant local. De 14.00 a 16.30 hrs gaudirem del Festival Local “Takayama Matsuri” ( Nota: el festival podrà ser cancel•lat en cas de pluja. Si fos el cas, es visitaria la ciutat de Takayama. Segons llocs d’interès a visitar, serà necessari afegir entrades )
16.30hrs continuació del viatge en autocar fins a Okuhida ( 1 hora de trajecte aproximadament ). A les 17.30hrs arribada al Ryokan. 19.30hrs sopar al Ryokan ( sopar tradicional japonès ) i possibilitat de gaudir dels banys termals del Ryokan. Nit a Okuhida.

15 D’ABRIL.- OKUHIDA – SHIRAKAWAGO – KANAZAWA
Esmorzar a l’hotel. A les 08.30hrs sortida en autocar privat amb guia de parla espanyola cap a Shirakawago, per visitar i passejar per aquest preciós poble famós per les seves cases-granja i saber perquè son tan conegudes ( inclou entrada a casa Kanda ). A les 12.00hrs continuació fins a Kanazawa en autocar. A les 13.30hrs, dinar en un restaurant local. Visita de Kanazawa a la tarda. Visitaran el Jardí de Kenrokuen, considerat un dels jardins més bonics de Japó. Visitaran també la Casa Nomura de Kanazawa, residencia samurai. A les 18.00hrs arribada a l’hotel i check in. Sopar en un restaurant local 
( a peu, a prop de l’hotel ). Nit a Kanazawa

16 D’ABRIL.- KANAZAWA – KYOTO
*08.45hrs les seves maletes es traslladaran directament a l’hotel de Kyoto, 1 maleta per persona i arribarà l’endemà a Kyoto. Si us plau, preparin una maleta petita per passar la primera nit a Kyoto*
Esmorzar a l’hotel. A les 09.15hrs trobada amb la guia de parla espanyola. Abans de sortir cap a Kyoto visitaran una altra part interesant de Kanazawa. Un passeig per la zona de les cases de té de Higashichaya i el mercat local “Omicho”, per conèixer productes locals com peixos i marisc. Dinar en un restaurant local. A les 13.54hrs sortida en tren exprés cap a Kyoto. A les 16.10hrs, arribada a Kyoto i trasllat a l’hotel per check in. Sopar a l’hotel ( menú occidental ). Nit a Kyoto.
 
17 D’ABRIL.- KYOTO
Esmorzar a l’hotel. A les 08.30hrs inici de la visita de Kyoto en autobús privat amb guia de parla espanyola. La primera parada serà Kiyomizudera, temple d’aigües pures. Des de dalt del mirador de 13 metres que sobresurt de la sala principal, es poden gaudir d’unes vistes meravelloses  de tot Kyoto. Es impressionant pensar que tant la sala principal com la terrassa es van construir sense fer servir claus ni cap altre element d’acoblament. Desprès assistiran a la Cerimònia del Té ( 60 min ). Dinar en un restaurant local. La següent visita serà el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció. Als seus jardins gaudirem d’una agradable passejada i de la seva bellesa. A continuació, visita del Temple Ryoanji. Quinze roques surten d’un mar de sorra blanca. La seva senzillesa i puresa són els fonaments bàsics del budisme Zen. Abans de tornar a l’hotel, passejarem per la zona tradicional de Gion, famosa per les cases de té i Okiyas, residencies de Geishas. 18.30hrs arribada a l’hotel. A les 20.00hrs sopar en un restaurant local ( a prop de l’hotel a peu o en autocar ). Nit a Kyoto. 

18 D’ABRIL.- KYOTO-HIROSHIMA-MIYAJIMA-KYOTO
Esmorzar a l’hotel. A les 07.30hrs trasllat a l’estació de Kyoto per fer la visita a Hiroshima i Miyajima en tren bala. A les 08.23hrs sortida cap a Hiroshima en tren bala. 10.35hrs Arribada a Hiroshima i començament de la visita. Primer a la illa de Miyajima per conèixer els seus carrers i santuaris ( Itsukushima, santuari flotant ). Dinar en un restaurant local. Després visita al Parc i Museu de la Pau a on coneixerem què va passar el 6 d’Agost de 1945. El Museu i la ciutat treballen perquè no torni a passar mai més. A les 17.35hrs tornada a Kyoto en tren bala. A les 19.16hrs arribada a l’estació de Kyoto i trasllat al restaurant directament. A les 19.30hrs sopar en un restaurant local i tornada a l’hotel. Nit a Kyoto.

19 D’ABRIL.- KYOTO
Esmorzar a l’hotel. A les 08.30hrs sortida en autocar privat amb guia de parla espanyola cap a Kameoma, al nord-oest de Kyoto. A les 09.30hrs arribada al moll de Kameoka. Gaudiràn d’unes dues hores de passejada en vaixell pel riu Hozu, observant la bellesa de la natura d’aquesta zona. Arribada al famós Pont Togetsukyo ( pont icònic de Kyoto ). Dinar en un restaurant local. A la tarda coneixeran la zona de Sagano i faran una passejada en Rickshaw durant 30 minuts ( 1 carruatge per dues persones ) al bosc de Bambú. A les 16.00hrs, tornada a l’hotel i temps lliure. A les 19.15hrs, trasllat a l’hotel. Sopar de comiat.

20 D’ABRIL.- KYOTO-OSAKA-BARCELONA.
Esmorzar pícnic. A les 06.00hrs trasllat a l’aeroport d’Osaka en autocar privat amb assistent de parla espanyola per embarcar en vol de tornada a Barcelona via Helsinki. Arribada i fi del viatge
 
 
HOTELS PREVISTOS O SIMILARS:
Ciutat Hotel
Tokyo Keio Plaza Tokyo
Matsumoto Hotel Buena Vista Matsumoto
Okuhida HodakasoSangetsu
Kanazawa Kanazawa Tokyu Hotel
Kyoto KyotoTokyu Hotel
 
El viatge inclou:
- Bitllet d'avió de la cia. Finnair en classe turista
- Taxes aèries actuals ( a reconfirmar en el moment de l’emissió del bitllet )
- 9 nits d’allotjament en els hotels detallats o similars ( Cat Primera )
- 1 nit d’allotjament en un Ryokan
- Pensió completa durant tot el viatge ( begudes no incloses )
- Trasllats, visites i excursions detallades en el programa, en autocar privat per el grup, amb guia de parla castellana.
- Audio-guia durant la passejada a Nezu-Yanaka a Tokyo.
- Bitllet de tren Express ( Kyoto-Kanazawa ), tren bala ( Kyoto-Hiroshima-Kyoto ) en classe turista, seients reservats.
- Trasllat de maletes des de l’hotel de Kanazawa a Kyoto ( 1 maleta de 20 kg per persona ).
- Guia acompanyant  durant tot el viatge ( mínim de grup 24 persones)
- Propines 
- Assegurança de viatge, que cobreix 12.000€ en cas d’assistència mèdica i fins a 6.000€ en cas de cancel•lació
El viatge no inclou:
- Begudes en els àpats
- Qualsevol altre servei o extra no indicat a l’itinerari ni en el preu inclou.
Preus per persona
En base habitació doble 6.155,00€
Suplement habitació individual 1.575,00€
 
NOTES:
Modificacions del preu, segons estableix la llei en la normativa vigent, "els preus dels viatges com-binats podran ser revisats quant es produeixi alguna variació en el cost del transport o carburant ,en les taxes o en la fluctuació de la moneda fins a 21 dies abans de la sortida del viatge"
En referència a temes sanitaris no hi ha cap vacuna obligatòria per a poder realitzar el viatge, però es aconsellable contactar amb la Unitat de Salut internacional al telèfon 902111444 i seguir les seves recomanacions. Obligatori passaport amb una vigència mínima de 6 mesos. 
 
Formulari de solicitud de reserva
Gran Viatge al JAPÓ
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí