Inici
   

Carnaval de Cadiz amb Ave

4 dies
4 dies als Carnavals de Cadis amb visites a Sanlúcar de Barrameda, Jerez de la Frontera, Costa de Cadiz y Sevilla. Excursió al Parc Natural de Doñana inclosa
 
Sortides
Dijous, 15 de febrer 2018
 
  Reserva ara! 730 €
 

Descripció de la oferta

CARNAVAL DE CADIZ AMB AVE
DEL 15 AL 18 DE FEBRER 2018  ( 4 DIES )

DIA 15 DIJOUS MANRESA – LLEIDA – SEVILLA – JEREZ DE LA FRONTERA
 
Sortida de les nostres terminals amb autocar fins a Lleida on agafarem l’Ave direcció Sevilla. Arribarem a l’Estació Santa Justa i dinarem en un restaurant de la ciutat. Continuarem amb autocar fins a Jerez de la Frontera, per la tarda visita guiada per la ciutat, centre econòmic de la zona i important pels seus cellers de xerès – sherry. Destaquen les seves edificacions religioses i els palaus aixecats per l’aristocràcia agricultora i la burgesia vinatera. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
DIA 16 DIVENDRES DOÑANA - SANLÚCAR DE BARRAMEDA-JEREZ DE LA FRONTERA
 
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar, durant el matí, el Coto de Doñana, la reserva biològica més important d’Espanya, els pins i les dunes de la qual, es poden veure des de les platges de Sanlúcar. Començarem anant al port pesquer des d’on amb una barcassa, travessarem el riu i ens dirigirem al Parc Nacional. Iniciarem el recorregut amb vehicles tot terreny que ens conduiran pels diferents ecosistemes de l’interior de Doñana: la platja, les famoses dunes mòbils de sorra blanca, les pinedes que formen els cotos i la immensa planura d’aiguamolls, lloc el qual a l’hivern acull milers d’aus aquàtiques procedents del nord d’Europa. 
Retorn a Sanlúcar, dinar per compte propi i visita a Sanlúcar de Barrameda, població en la qual destaca el Castell de Santiago, el més important dels tres que hi ha; el palau Ducal, on es troba l’arxiu dels Medina Sidònia; l’església de la O, parròquia principal de la població. També trobem platges impressionants com Bajo de Guía, la Calzada, las Piletas i la Jara, escenaris de la famosa carrera hípica que es celebra cada mes d’agost. Retorn a l’hotel; sopar i allotjament.
 
DIA 17 DISSABTE CADIZ – JEREZ DE LA FRONTERA
 
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar una de les conegudes bogues on es fabrica el famós vi de xerès, de qualitat excepcional, elaborat amb un mètode d'elaboració únic al món, i sovint desconegut, que  aporta a aquest vi un caràcter molt especial,acabarem la visita amb una degustació de vins i un dinar a base de tapes a la mateixa bodega. 
Per la tarda, ens arribarem a Cádiz, anomenada popularment “la Tacita de plata” i considerada la ciutat més antiga d’Occident, el port de la qual va ser escollit per Colon com a punt de partida per al seu segon viatge al Nou Món , realitzarem una visitapanoràmica per la ciutat i desprès passejarem per els seus carrer on gaudirem dels famosos carnavals. L'ambient de festa idiversió inunda la ciutat. Per finalitzar, soparem en un conegut restaurant on podrem delectar-nos amb l'actuació de una "chirigota". Retorn i allotjament a l'hotel.
 
DIA 18 DIUMENGE COSTA DE CADIZ – SEVILLA – TARRAGONA – MANRESA
 
Esmorzar a l’hotel. Sortida destinació Sevilla on dinarem abans d’agafar l’Ave i aprofitarem per a realitzar una visita panoràmica amb autocar bordejant el Guadalquívir pel Paseo de Colón veient la Torre del Oro i altres obres emblemàtiques del patrimoni històric i  artístic andalús.
Trasllat a l’Estació Santa Justa on agafarem l’Ave direcció Tarragona. Arribada i continuació del viatge amb autocar fins a les nostres terminals.
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE 730 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL 120 €
COBERTURA DESPESES D’ANUL•LACIÓ (OPCIONAL)       25 €
 
 
EL PREU INCLOU:
- Trasllat amb autocar Manresa – Estació Lleida 
- Trasllat amb autocar Estació Tarragona - Manresa
- Bitllet AVE classe turista Lleida – Sevilla - Tarragona
- Trasllats amb autocar Sevilla – Hotel – Sevilla  
- Estada 3 nits hotel categoria 4* a la Costa de Cádiz
- Habitacions dobles amb bany i serveis
- 3 esmorzars, 3 dinars i 3 sopars
- Autocar per a realitzar les excursions esmentades
- Aigua/vi als àpats
- Assegurança bàsica de viatge
- Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
- Excursions:
 Parc Natural Doñana – Barcassa i tot terrenys
 Sanlúcar de Barrameda, peatonal
 Cádiz, panoràmica ipeatonal.
 Sopar a Cádiz amb actuació de "chirigota".
 Jerez de la Frontera, peatonal i visita bodegues
 
EL PREU NO INCLOU:
- Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
 
Formulari de solicitud de reserva
Carnaval de Cadiz amb Ave
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí