Inici
   

Setmana Santa a L'Alcarria i els Pobles Negres

4 dies
Per Setmana Santa no es perdi una sèrie de pobles que formen un conjunt singular d'habitatges, de pissarra i pedra fosca. Circuit en Pensió Completa i visites incloses*
 
Sortides
Divendres, 30 de març 2018
 
  Reserva ara! 440 €
 

Descripció de la oferta

SETMANA SANTA A L'ALCARRIA I ELS POBLES NEGRES
DEL 30 DE MARÇ AL 2 D'ABRIL ( 4 DIES )

"L'Arquitectura Negra està constituïda per una sèrie de pobles que formen un conjunt singular en utilitzar en la construcció dels seus habitatges, pissarra i pedra fosca, d'aquí el seu nom. Pobles en els quals els murs, cobertes i paviments conformen un conjunt de gran uniformitat cromàtica i d'un particular atractiu "   
 
DIVENDRES 30 DE MARÇ. MANRESA - CALATAYUD - SIGÜENZA - ALCALÁ D'HENARES
Sortida del punt indicat a les 07:00 hores en direcció a Lleida, Saragossa i Calataiud. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda continuació del viatge en direcció a Sigüenza. Recorregut del seu casc antic on destaca: la catedral del segle XII, la plaça Major, el castell que actualment és el Parador de Turisme, l'antiga Universitat de Sigüenza, la ciutat me-dieval amb l'església de Sant Vicenç, la Casa del Doncel, la Call i les portes de la Muralla. Continuació fins a Alcalá d'Henares. SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
DISSABTE 31 DE MARÇ - ALCALÁ D'HENARES - PASTRANA - COGOLLUDO - HITA - ALCALÁ D'HENARES
PENSIÓ COMPLETA A L'HOTEL AMB ESMORZAR BUFFET. 
Al matí farem un recorregut de vianants per la població d'Alcalá d'Henares. La ciutat compta amb importants restes arqueològiques que testimonien la presència de  di-ferents pobles i cultures a la  zona. La seva fundació es remunta a la ciutat celtíbera. El Rei Alfons VII de Castella va donar, en 1129, Alcalá i les seves terres als arquebisbes de Toledo, qui van construir un important castell, després palau, on van residir reis i nobles, van néixer un emperador i una reina i es van celebrar des de talls i concilis fins la primera entrevista entre Cristòfor Colom i els Reis Catòlics. En 1499, el Cardenal Cisneros va fundar la Universitat Complutense i va ser un dels centres més importants pel que fa al desenvolupament de l'idioma espanyol, va estar acompanyat per una circumstància que va donar sempre a Alcalá la categoria de ser el lloc on l'espanyol va adquirir la consideració d'idioma adult: el naixement de Miguel de Cervantes a 1547. el recinte històric de la ciutat, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1998, és un dels més bells i millor conservats d'Europa. Alcalá pertany, a més, al grup de ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i a rutes culturals com "El Camí de la Llengua Castellana". A continuació ens dirigirem cap a Pastrana. Visita del Palau Ducal on la princesa d'Éboli va estar empresonada 11 anys. Aquest palau destaca per les seves teginats i rajoles del segle XVI. Retorn a l'hotel i DINAR. A la tarda sortida cap Hita on realitzarem un recorregut de vianants per la seva població on destaca la Porta de Santa Maria, entrada principal de la muralla que va fer construir el primer Marquès de Santillana i la plaça de l'Arxiprest. Prossecució cap a Cogolludo. Visita amb guia local d'aquesta bella població recorrent els seus carrers i el seu edifici més singular que és el Palau Ducal o Palau dels Ducs de Medinaceli, construcció renaixentista encarregada per Luis de la Truja i Mendoza per a la filla de Rodrigo Díaz de Vivar. A hora indicada retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
DIUMENGE 1 D’ABRIL - ALCALÁ D'HENARES - TORIJA - BRIHUEGA - POBLES NEGRES - ALCALÁ D'HENARES
PENSIÓ COMPLETA A L'HOTEL. 
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció a Torija on visitarem amb guia local el Centre d'Interpretació de la Província de Guadalajara i el Museu del Viatge de l'Alcarria, situat a la Torre de l'Homenatge de la fortalesa. Visita del seu castell de singular arquitectura que ens mostra una bellesa poc freqüent en les fortaleses militars.
El seu magnífic estat de conservació ens permet conèixer a fons una fortalesa medieval anterior a l'ús de l'artilleria. 
 
Seguidament realitzarem un passeig de vianants per la localitat de Brihuega on destaca la Porta de la Cadena que és una de les cinc portes que antigament donaven accés al recinte emmurallat. Retorn a l'hotel i DINAR. A la tarda sortida en direcció a la "Ruta dels Pobles Negres". Arribada a Tamajón que ens dóna l'entrada a aquests pobles proposats per a ser catalogats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Tots ells presenten una característica comuna: la seva arquitectura. Les seves cases estan construïdes amb lloses de pissarra i pedra fosca, el que els dóna un toc especial que les diferencia de la resta de les construccions populars. Visitarem els pobles de Campillejo, l'Espinar, Campillo de granotes i Robleluengo fins arribar als peus del pic Ocejón que, amb els seus 2048 metres, domina tota la comarca convertint-se en referent de la ruta. Allà vam trobar Majaelrayo, un dels pobles de major encant i punt final de la ruta. Les edificacions s'estructuren al llarg dels carrers formant nuclis complexos com corrals o patis davanters delimitats per tanques de pissarra amb petites edificacions complementàries. A hora indicada retorn a l'hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

DILLUNS 2 D’ABRIL - ALCALÁ D'HENARES - GUADALAJARA - ALFAJARIN – MANRESA
 
ESMORZAR BUFFET i sortida en direcció Guadalajara. Recorregut de vianants pel seu casc antic. La fisonomia urbana del centre històric és la típica d'una ciutat andalusí, amb carrers curts i estrets i diverses placetes destacant: la  ca-tedral de Santa Maria de la Major, el palau de la Tafanera, convent de la Pietat i el palau de l'Infantado. Prossecució cap a Alfajarín. DINAR DE COMIAT. A la tarda, sortida en direcció a Lleida i arribada a Manresa.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 440 € 
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:           90 € 
ASSEGURANÇA CANCEL•LACIÓ:       25 € (opcional) 

INCLOU: 
 
• Viatge en autocar – sortida de Manresa
• Allotjament en hotel de 3 estrelles. 
Hotel previst: HOTEL PLAZA a Alcalá de Henares
• Pensió completa des de el dinar del primer dia al dinar del darrer dia
• Esmorzar buffet  +   Aigua i vi inclòs en dinars i sopars 
• Guia acompanyant  + Assegurança bàsica de viatge

VISITES INCLOSES:
 
SIGÜENZA, passeig peatonal per el centre històric 
ALCALÁ DE HENARES, recorregut peatonal 
PASTRANA, visita al Palau Ducal
HITA, recorregut peatonal
COGOLLUDO, visita amb guia local de la ciutat amb Palau Ducal
TORIJA, visita al Centre d’ Interpretació de la Província de Guadalajara, al Museu del Viaje de La Alcarria i el castell
BRIHUEGA, passeig peatonal
RUTA DE LOS PUEBLOS NEGROS GUADALAJARA, recorregut peatonal
 
EL PREU NO INCLOU:
 • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs. 
 
Notes:  Viatge a realitzar amb un mínim de 20 persones i un màxim de 50 persones.
Condicions generals segons el nostre fulletó de programació general.
 
Formulari de solicitud de reserva
Setmana Santa a L'Alcarria i els Pobles Negres
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí