Viatges
   

Ruta Modernista Per Canet de Mar

1 dia
Visita guiada del patrimoni modernista a la bonica població de Canet de Mar. Passejada exterior i visita de la Casa Museu de Lluis Domenech i Montaner
 
Sortides
Dissabte, 21 de juliol 2018
 
  Reserva ara! 50 €
 

Descripció de la oferta

DISSABTE 21
RUTA MODERNISTA PER CANET DE MAR

Sortirem a primera hora del matí destí a la bonica població de Canet de Mar, per realitzar una visita guiada del patrimoni modernista d'aquesta vilà. El circuit s'inicia amb una passejada exterior pel centre històric modernista de Canet de Mar i continua amb la visita de la Casa Museu de Lluis Domenech i Montaner, un dels principals protagonistes del Modernisme a Catalunya. A l'exterior es fa una lectura de les façanes de cases modernistes com ara l'Ateneu Canetenc, les cases Roura i Serra Pujadas, l'edifici de l'Ajuntament, la casa Joaquim Floris, Can Puxan, les cases Carbonell i d'altres.

PREU  50 €

Inclou viatge, visita guiada, dinar i acompanyant de l’agència.
 
Formulari de solicitud de reserva
Ruta Modernista Per Canet de Mar
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí