Viatges
   

Carnaval de Cadiz amb Ave

4 dies
4 dies als Carnavals de Cadis amb visites a Sanlúcar de Barrameda, Jerez de la Frontera, Costa de Cadiz y Sevilla. Excursió al Parc Natural de Doñana inclosa
 
Sortides
Dijous, 15 de febrer 2018
 
  Reserva ara! 730 €
 

Descripció de la oferta

CARNAVAL DE CADIZ AMB AVE
DEL 15 AL 18 DE FEBRER 2018  ( 4 DIES )

DIA 15 DIJOUS MANRESA – LLEIDA – SEVILLA – JEREZ DE LA FRONTERA
 
Sortida de les nostres terminals amb autocar fins a Lleida on agafarem l’Ave direcció Sevilla. Arribarem a l’Estació Santa Justa i dinarem en un restaurant de la ciutat. Continuarem amb autocar fins a Jerez de la Frontera, per la tarda visita guiada per la ciutat, centre econòmic de la zona i important pels seus cellers de xerès – sherry. Destaquen les seves edificacions religioses i els palaus aixecats per l’aristocràcia agricultora i la burgesia vinatera. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
DIA 16 DIVENDRES DOÑANA - SANLÚCAR DE BARRAMEDA-JEREZ DE LA FRONTERA
 
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar, durant el matí, el Coto de Doñana, la reserva biològica més important d’Espanya, els pins i les dunes de la qual, es poden veure des de les platges de Sanlúcar. Començarem anant al port pesquer des d’on amb una barcassa, travessarem el riu i ens dirigirem al Parc Nacional. Iniciarem el recorregut amb vehicles tot terreny que ens conduiran pels diferents ecosistemes de l’interior de Doñana: la platja, les famoses dunes mòbils de sorra blanca, les pinedes que formen els cotos i la immensa planura d’aiguamolls, lloc el qual a l’hivern acull milers d’aus aquàtiques procedents del nord d’Europa. 
Retorn a Sanlúcar, dinar per compte propi i visita a Sanlúcar de Barrameda, població en la qual destaca el Castell de Santiago, el més important dels tres que hi ha; el palau Ducal, on es troba l’arxiu dels Medina Sidònia; l’església de la O, parròquia principal de la població. També trobem platges impressionants com Bajo de Guía, la Calzada, las Piletas i la Jara, escenaris de la famosa carrera hípica que es celebra cada mes d’agost. Retorn a l’hotel; sopar i allotjament.
 
DIA 17 DISSABTE CADIZ – JEREZ DE LA FRONTERA
 
Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar una de les conegudes bogues on es fabrica el famós vi de xerès, de qualitat excepcional, elaborat amb un mètode d'elaboració únic al món, i sovint desconegut, que  aporta a aquest vi un caràcter molt especial,acabarem la visita amb una degustació de vins i un dinar a base de tapes a la mateixa bodega. 
Per la tarda, ens arribarem a Cádiz, anomenada popularment “la Tacita de plata” i considerada la ciutat més antiga d’Occident, el port de la qual va ser escollit per Colon com a punt de partida per al seu segon viatge al Nou Món , realitzarem una visitapanoràmica per la ciutat i desprès passejarem per els seus carrer on gaudirem dels famosos carnavals. L'ambient de festa idiversió inunda la ciutat. Per finalitzar, soparem en un conegut restaurant on podrem delectar-nos amb l'actuació de una "chirigota". Retorn i allotjament a l'hotel.
 
DIA 18 DIUMENGE COSTA DE CADIZ – SEVILLA – TARRAGONA – MANRESA
 
Esmorzar a l’hotel. Sortida destinació Sevilla on dinarem abans d’agafar l’Ave i aprofitarem per a realitzar una visita panoràmica amb autocar bordejant el Guadalquívir pel Paseo de Colón veient la Torre del Oro i altres obres emblemàtiques del patrimoni històric i  artístic andalús.
Trasllat a l’Estació Santa Justa on agafarem l’Ave direcció Tarragona. Arribada i continuació del viatge amb autocar fins a les nostres terminals.
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE 730 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL 120 €
COBERTURA DESPESES D’ANUL•LACIÓ (OPCIONAL)       25 €
 
 
EL PREU INCLOU:
- Trasllat amb autocar Manresa – Estació Lleida 
- Trasllat amb autocar Estació Tarragona - Manresa
- Bitllet AVE classe turista Lleida – Sevilla - Tarragona
- Trasllats amb autocar Sevilla – Hotel – Sevilla  
- Estada 3 nits hotel categoria 4* a la Costa de Cádiz
- Habitacions dobles amb bany i serveis
- 3 esmorzars, 3 dinars i 3 sopars
- Autocar per a realitzar les excursions esmentades
- Aigua/vi als àpats
- Assegurança bàsica de viatge
- Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
- Excursions:
 Parc Natural Doñana – Barcassa i tot terrenys
 Sanlúcar de Barrameda, peatonal
 Cádiz, panoràmica ipeatonal.
 Sopar a Cádiz amb actuació de "chirigota".
 Jerez de la Frontera, peatonal i visita bodegues
 
EL PREU NO INCLOU:
- Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
 
Formulari de solicitud de reserva
Carnaval de Cadiz amb Ave
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjanšant el nostre n˙mero dĺatenciˇ al client. 93 878 41 41. AixÝ podrem donar una resposta mÚs rÓpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí